reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kaso ty mnie nawet nie strasz!:szok::szok: Jutro jade kupic rzeczy do walizki i postaram sie ja spakowac do konca tygodnia:baffled: Ja nawet koszuli vel pidzamy do szpitala nie mam:sorry2: A te gacie siatkowe to ile ich trzeba??

Pamietacie to dzieciatko z McDonalda?? Jak tylko zostanie wydana zgoda szpitala, ze jest calkowicie bezpieczny bedzie adoptowany:tak::tak:

reklama
Nie spałam, nie ma szans. Za to lapok odmówił mi posłuszeństwa i musiałam go reanimować ;/

Ja karuzelkę chcę kupić Fisher Price Rainforest, bo ma dość intensywne kolory.

Fuma może to był znak :-D

Magda_88 nigdy nic nie wiadomo, wszystkie trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Fuma_foch przyjemnych staranek ;-)
Wikama ja mam karuzelę kremowo-beżową a Ninka ją uwielbia. Może to zależy od indywidualnych upodobań dziecka?
Gatto ja majtek nie mogłam mieć więc nie doradzę ile.
Dobrze że dzidzia będzie adoptowana :tak: pomimo trudnego startu w życie może jej się poszczęści

cześć dziewczynki:-) nie nadrobię, bo normalnie mnie od kompa odrzucA:szok: w ogóle ciągle jestem śpiąca i zmęczona, do tego dzisiaj boli i ciągnie mnie podbrzusze:dry:

widzę, że pojawił się temat karuzelek-jak przy Marcelku miałam tą, o której zapominajka pisze- Rainforest z Fisher Price i była super! bardzo długo mój synek zasypiał przy odgłosach lasu deszczowego:tak:teraz karuzelka jest w obiegu, ale lada moment upomnę się o jej zwrot:tak:

pozdrawiam każdą z Was i wybaczcie,że personalnie każdej nie odpiszę- brak mocy, chyba jakoś muszę znaleźć sposób na podładowanie baterii:-)

Jestem-jutro nadrobię bo mój sobie rozgrzał jakieś żarcie paskudne i mnie zapach dobija, idę się zatem wykąpać a o 20 seriale w łóżku obejrzę.

marta hehe mam taki sam plan, jak Ty:-D muszę się w końcu położyć, bo mi to podbrzusze spokoju dziś nie daje.. boli i ciągnie tak dziwnie..

Gatto to choć tyle, że dzieciątko może zyskać normalnych rodziców, a nie taką "matkę"..

marta Ty tak na nogach, az jestem ciekawa kiedy Cię zbierze :p

Fuma owocnych działań &&&

Zapominajka dzisiaj w nocy musimy sobie odbić ostatnią nieprzespaną, bo jutro będzie gorzej niż zoombie :-p

a my dostaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenie na wesele, kurde już 4 w tym roku się nam szykują o których już zostaliśmy poinformowani i jak na złość albo będę w drodze na porodówkę albo już po, bo 3 są w okresie lipiec-sierpień.. a tak chciałam na nie iść!! choć jedno pod koniec maja mam nadzieje, że zaliczymy :)

patrzeć mogę bez końca :-) DSC_0772a.jpgDSC_0779a.jpgDSC_0763a.jpg
jeszcze trochę i Wy po kolei też będziecie mieć takie słodziaki!

Danutaski Ninka aboslutnie cudna!!

Magda &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też coś kiepsko spałam dzisiaj :/
Powiem wam, że w ciąży z Nikodemem miałam takiegk bzika, że nic tylko rzeczy dla dzieci oglądałam i programy o dzieciach w tv i w necie. A teraz nic.. Nie potrafię się przemóc jeszcze. Ale pewnie i na mnie o
przyjdzie czas..

Myszko pominają użyteczność, o której póki co nie mam pojęcia, butelka samopodgrzewająca jest boska! Jest tak ładna, że za sam wygląd bym ją kupiła ;)

reklama
Witam dziewczyny,
melduje sie dopiero teraz po wizycie bo caly dzien spedzilam z szwagrem na szukaniu auta,bo przyjechal z nami i chce kupic auto.M musial do pracy na popoludniu wiec musialam jezdzic z nim.Mala rosnie ma juz ponad 1100g.niby dzisiaj na USG wykazalo ze jest o tydzien starsza ale gin mowil ze to sie jeszcze bedzie zmienialo.Szyjka skrocila sie tylko tym razem o 2mm wiec jeszcze zostalo 2,8cm,ale musze uwazac zeby sie bardzie nieskrocila.Mala glowka w dol ale nadal sie duzo obraca.Na KTG niewykazalo skurczy.No i zrobiono mi test na glukoze.nawet bylo to smaczne bo zmieszano mi to z sokiem winogronowym i smakowalo bardzo dobrze tyle tylko ze slodkie.Jutro beda wyniki.No i gin przelaczyl dzisiaj na 3D i bylo super buzke widac i jak chcial mi zdjecie wydrukowac to wtedy obrocila sie glowka w dol i jak na zlosc juz do konca niechciala sie obrocic.Ale ma teraz wizyty co poltora i dwa tyg wiec moze nastepnym razem sie uda zrobic ladne zdjecie.Padam z nog.Zjemy pizze i do lozka

Do góry