reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

kurde fajne te wszystkie leżaczki, bujaczki, stoliczki :-) ja narazie nie oglądam, bo za dużo tego. Jak będę dopiero na kupnie to zacznę kombinować.

Magda a kto wie, kto wieeee :-)

reklama
cześć

Piszę prawie po ciemku bo właśnie przed chwila wykończyłam główną lampę w tym pokoju.Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło -wchodzę do pokoju,zapalam światło a tu nagle huknęło,błysnęło i z lamy wyskoczyła żarówka i spadła na ziemię.Właściwie to tylko ta bańka wyskoczyła a ten gwincik i reszta zostały.Teraz mam tu ciemno i nie widzę dobrze klawiatury.Przywlekłam sobie jakąś nocna lampkę ale światła z niej tyle co ze świętojańskiego robaczka.
Ale niedługo mój wróci to naprawi :)

Marta widzę,że jeszcze się trzymasz 2 w 1:)

Magda-bardzo ładny masz wykresik &&&&&&&&

Ja tez uwazam, ze karuzele sa ok, pod warunkiem, ze sie je czaem sciaga, zeby dziecko moglo spokojnie sie wyciszyc i usnac:tak:

Magda ktoz to moze wiedziec;-) witam w klubie ze zgaga, ja sie juz do niej przyzwyczajam bo pewnie jak z Tomaszem opusci mnie w dniu porodu:-D

Kaso tak Ty zaraz po Kitce jedziesz;-)wiec jak jeszcze czegos brakuje to czas powoli goni;-)

Ja pospalam, teraz obiad i mialam problem z kolorem butow, wiec mlody pojdzie ze mna:-)

a ja wróciłam z pracy głodna jak wilk nie doczekałam na S i obiad - właśnie wszamałam banana i kanapkę! ehh
S będzie po 18stej, wtedy obiad - na szczęście tylko odgrzać....

Fuma
3mam kciuki!!!
Magda za Ciebie też - tylko się nie nakręcaj bo za tydzień jakby się nie udało to Ci łatwo nie będzie.... ale 3mam kciuki i mam nadzieję,że się udało!!!
Marta jak tam Wojtuś?:) nadal grzeczny?
Zapominajka - odespałaś coś?

Wracajac do karuzeli to moj usypial patrzac jak mu sie krecila, a rano gaworzyl probujac siegac lapkami wiec u nas wisiala 24/24 brakowalo tylko pilota do ponownego wlaczenia i musialam ekstra wstawac. Dlatego teraz chce z pilotem;-)
No a jak juz wykombinowal obroty to gdy go karuzela przestawala interesowac (nudzil sie gdy za dlugo nie mogl siegnac) obracal sie na brzuch i z lozka probowal wygladac na psa. Efekt- wieczny siniak na czole, zanim wylapal dystans do szczebli, a pediatra wiecznie ogladala go dokladnie czy nie jest bity:-D. W calym zyciu chyba z 5 klapsow zarobil;-). Potem odkryl lustro i to bylo zabawne jak sie irytowal, ze dzidzia mu uciekla:-D

Fuma działaj dzisiaj, działaj! A raczej działajcie:-), bo samemu to chyba za dużo z tego nie wyjdzie ;)!!!

Zapominajko ciekawa jestem czy żyjesz jeszcze, czy dzieć i mąż kompletnie cię wykończyli czy może jednak udało Ci się uciąć komara?

Mysia moja Wiki też miała tą karuzelkę misie-pszczółki i niestety nie była zachwycona. Ona jest śliczna, ja byłam również pod jej urokiem ale myśle, że kolory są za bardzo pastelowe przez co mało widoczne dla Maluszków. Natomiast bardzo lubiła światełko na suficie, które wieczorem można było włączyć- ale to jak była starsza. Osobiście nie wyobrażam sobie żeby nie było karuzelki, dla mnie to nieodłączny atrybut niemowlaka:). Ale jak dla mnie to musi mieć ostre kolory, delikatne dzwięki, możliwość zmiany muzyki na dźwięki np. przyrody i wyświetlacz taki na sufit. Kurcze, ale wymagająca jestem!!!! Oczywiście Myszko masz racje: pilot też by się przydał!!! :)

reklama
Wikama ta fishera ma blade misie, ale za pare groszy mozna je zmienic na bardziej intensywne, a te uzywac jako pluszaki;-) pozostale atrybuty ma, czyli muzyka i przyroda no i swiatelka i pilot.:-)
W sumie nie wielkim nakladem finansowo-roboczym mamy co chcemy;-)

Do góry