cześć kobity!!! produkujecie jak szalone!!!
Zapominajko a Iggy śpi w dzień? może z nim się połóż?? a jak nie sypia to włącz bajki i olej wszystkich którzy mówią, że to nie pedagogiczne, pochwaj noże i inne ostre i niebezpieczne narzędzia, wywal na środek pokoju masę bezdzwiękowych zabawek i się połóż... Jak się prześpisz nic się nie stanie, a wyspana mama to szczęśliwa mama
myszko ale się uśmiałam, gdy czytałam, że Twój synuś nasiusiał sobie na buziola:-):-):-)!!! Normalnie padłam!!! A swoją drogą jesteście kobitki skarbnicą wiedzy!!! U Nas też ma być podobno siusiak, więc czytam Was i chłone wiedze!!!
Udanego spacerku i zakupów!!!
Dorcia co do tak krótkiego cyklu, rzeczywiście może tak być po poronieniu, ale też niestety musisz się obserwować, bo tak częste miesiączki mogą wpłynąć nie korzystnie na krew (niedokrwistość). Jak będzie obfita to zadzwoń lub odwiedz ginekologa.
Magda trzymam kciuki aby okazało się, że tym razem coś wykombinowaliście
Marta uważaj na siebie!!! Ja upatrzyłam dla swojego dzieciątka taki trzy elementowy zestaw i'coo
Krzesło Grow With Me 1-2-3 łączy trzy produkty - łóżeczko, leżaczek i krzesełko - w jeden., tam też jest leżaczek, będę wdzięczna jak spojrzycie i powiecie co o nim myślicie.
Danutaski spójrz proszę na tego linka na górze i daj znać co o tym myślisz???
Nanu pazurki extra!! Fajnie, że rozmowa rozwiązała problem!!! oby tak już chłopakowi zostało
. To co zaczynamy odlicznie do urlopu, więc : 5....
Magda trzymam kciuki aby Wam się udało i ten cykl był owocny
Dorcia Danutaski ma racje, najlepiej skontaktować się z ginekologiem! Tak częste miesiączki grożą niedokrwistością, a po poronieniu mogą świadczyć o źle oczyszczonej macicy. A może tak być, że to tylko plamienienie czy to jest taki okres z prawdziwego zdarzenia?
A mi najpierw wcieło posta, a później przy edycji pojawiły się stare wpisy - na babyboom dzieją się czary