reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Martuś gratuluje udanych wizyt!! Jak super, że na finiszu jesteś! Będziemy Ci teraz sekundowały :). To teraz mega relaksik, dobra książka, film i spokojnie czekamy!!!!

mysiu a Ty kiszone możesz? Np. Ogórki, czy sam sok nawet super działa na jelita! A do tego antybiotyku bierzesz probiotyki???

A teraz ja w poczekalni! Zaraz jajo zniose.... Proszę o kciukasy

Zapominajka ja też nie wierzę że to już :-) nawet dzisiaj z moim wspominaliśmy ten test i cichą nadzieję.
Już się tej bomby doczekać nie mogę- wszystko gotowe na jego przybycie.
W ogóle to czuję się super, ósmy miesiąc był o wiele gorszy. U endokrynologa pomagałam wycierać podłogę bo pani doktor wylała kawę- nie mogła wyjść z podziwu że ja taka sprawna jestem :szok:

Wika kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas ogorki to nie to co w pl, wszystkie plastikiem zalatuja. Dzisiaj ugotuje sobie zalewajki zwanej przez mojego trucizna:-D a pije jogurty i kefir, to co zalecala mi stara pediatra z pl. Ostatnio antybiotyki bralam chyba z 7-8 lat temu, doktor zdziwiony byl jak sie tyle uchowalam:-D

Wizyta u mamy udana :-)
Ninka dzisiaj drugi raz dostała gruszki, wcinała jak szalona i foch był gdy za wolno łyżeczkę podawałam :-)
Najpierw zrobiła 1 małą gęstą kupkę, potem drugą średnią gęstą kupkę, a niedawno zrobiła średnio-gęstą dużą - to zapewne po gruszeczkach przetrawionych :-):-):-) jestem uradowana bo się obsrała po same pachy :-D wiec jest nadzieja!
Ani@k odezwij się bo tam widziałam coś na wykresie więc napisz co słychać! Kiedy idziesz na wizytę i czy bierzesz progesteron?
Marta-l gratuluję że udało Ci się wywalczyć i świetne wiadomości :tak:
Czy podałaś może na bocianie swój nr telefonu? Co by Cię atakować jak Cię nie będzie na forum :-)
Zapominajko sprzedaję odzież damską na Allegro, wolałabym nie dawać linka, ponieważ nie chcę łączyć mojego życia prywatnego z firmowym, tutaj Wam się zwierzam ze wszystkiego i nie chciałabym aby to było łączone z moją pracą, mam nadzieję że się nie pogniewasz.
Wikama kciukasy zaciśnięte !!

reklama
Do góry