reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewcik swietnie, bierz no sie do roboty i suwak dawaj, bo sie gubie juz...starosc i skleroza ciazowa:-D
Ale te dzieci rosna szybko:-) a infekcja?? Zobacz ile nas tu zainfekowanych od gory, od dolu...damy rade, nie zamartwiaj sie tak bo to i nam nie pomoze. Bedzie dobrze i tego sie trzymamy.

reklama
Nanu jaka slodka ta twoja dzidzia!!!

Jak my tu wszystkie porodzimy i bedziemy wstawiac te nasze dzieci to sie bedzie dzialo!!!! Trzebaby stworzyc nowy watek "staraczki po stracie zamienione na szczesliwe mamusie" :-D hahahha

Ewcik gratuluje! Ja tez szczerze mowiac juz sie gubie w tych wszystkich wizytach, tygodniach i w ogole!! Zrob suwaczek:tak::tak:
Infekcja paskudna rzecz, ale moze oprocz typowych lekow moze warto zainwestowac w jakis dobry plyn intymny z niskim ph ( na przyklad 3.5) zmieniac wkladki baaaardzo czesto lub ich nie uzywac, a zmieniac bielizne czesto. Jest to trudne aczkolwiek do zrobienia.

Wikama tez bym chciala sobie zafundowac takie cudo w domu, ale chyba tylko mi pomarzyc przyjdzie:baffled:

Nanu piękną masz córeczkę i jakie ma długie nogi :)!!! Zaprezentowała się z każdej strony artystka ;)!!! Wielkie gratulacje, też mam nadzieje, że usłyszę za jakiś czas takie informacje!!!

Ewcik Tobie również serdecznie gratuluje! Ten pierwszy trymestr jedt najbardziej stresujący, chociaż może tak mówię bo sama dopiero co go kończę:)!!! Maluszek teraz zacznie wchodzić w tempo intensywnego wzrostu i co wizytę będzie Cię pozytywnie zaskakiwał!!! Co do infekcji to niestety w ciąży jest wiele dolgliwości które nie chcà zbyt szybko ustąpić, należy kontrolować, leczyć a będzie dobrze.

dziewczyny a my nie mamy wody! Problem byłby błachy gdybyśmy byli podłączeni do wodociągôw, ale w stolicy w niektórych dzielnicy podłączeń takowych nie ma. My mamy studnie głębinową i popsuło nam się "coś" bo nikt nie może powiedzieć co:(, podejrzewamy,że przez tą awarie filtr wody nam się popsuł, oby tylko nic więcej :(

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)wpadłam Wam życzyć miłego dnia.

gatto ja jestem wręcz uzależniona od wkładek higienicznych, zmieniam je często, o higienę też zawsze bardzo dbam.. może aż za bardzo, bo ginka mówi, że przy infekcjach częste podmywanie nie jest wskazane, bo wypłukuje się florę bakteryjną.. ehhh tak dawno żadnej infekcji nie miałam, a przez tą cholerną luteinę się to świństwo przyplątało..

danutaski, myszka jak wrócę z pracy, to może popracuję nad suwaczkiem, na razie go nie dawałam, bo bałam się zapeszać:-p

nanu za tydzień już idziesz na l4? ale Ci dobrze ;-)

zapominajka jak się synuś czuje?

izka na kiedy masz TP? pewno mamy bardzo zbliżony ;-)

pozdrowionka

myszka ja odpukać póki co nie mam problemów z zaparciami.. a może spróbuj kawę na czczo? albo jogurt z płatkami i śliwkami? super działa też woda gorąca przegotowana wypita na czczo.. albo wieczorem zalej sobie śliwki suszone wrzątkiem, niech stoją całą noc i rano zjedz je i wypij tą wodę ze śliwek

reklama
Ewcik juz to wszystko testowalam, jablka popite mlekiem podzialaly;-)
Normalny czlowiek to by tam siedzial tydzien po takich miksturach...a ja? Z laski na ucieche przy dobrych wiatrach sie odetkam;-)

Do góry