reklama
Witam się piątkowo! Stracha mam okropnego przed wizytą, ale trzeba przeżyć i tyle. Nadal nie mamy wody, o 10 ma przyjechać osoba która może coś zaradzi! Mam nadzieje, bo czuje się jak w średniowieczu chodząc z miskami do łazienki:/
kto dzisiaj wizytuje? Bo sklerozę mam i niepamiętam!!!
miłego dnia dziewczynki
kto dzisiaj wizytuje? Bo sklerozę mam i niepamiętam!!!
miłego dnia dziewczynki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć;
Myszko ty to jak Nanu zaczynasz wstawać o barbarzyńskich porach.
Współczuję wszystkiego naraz i każdej dolegliwości z osobna...
Ewick Iggy kaszle, smarka i gorączkuje. I mnie też już oczywiście zaczyna w nosie coś brać
No jak nie urok to sr***ka
Danu miłej wizyty. A tak jesli to nie tajemnica co sprzedajesz? Może jakiegoś linka podasz?
Myszko ty to jak Nanu zaczynasz wstawać o barbarzyńskich porach.
Współczuję wszystkiego naraz i każdej dolegliwości z osobna...
Ewick Iggy kaszle, smarka i gorączkuje. I mnie też już oczywiście zaczyna w nosie coś brać
No jak nie urok to sr***ka
Danu miłej wizyty. A tak jesli to nie tajemnica co sprzedajesz? Może jakiegoś linka podasz?
myszka2829
Fanka BB :)
Zapominajko ja o 5 antybiotyk lykam, a spalam wczoraj pol dnia do tego wieczorem padlam przed 22 no i po odetkaniu znow poszlam spac i dopiero teraz wstalam;-)
Z czym jak z czym ale ze spaniem ostatnio to problemu nie mam.
Wole spac niz kaslac;-) nigdzie nie chodze leze w lozku wypacam cholerstwo, pije majeran nio to i oko samo sie przymyka;-)
Ale dzis chyba sie ubiore i wyjde tu kolo domu na zakupy, moze cos dla naszego malucha kupie;-) ostatnio widzialam koszule wizytowe w roz 62
Z czym jak z czym ale ze spaniem ostatnio to problemu nie mam.
Wole spac niz kaslac;-) nigdzie nie chodze leze w lozku wypacam cholerstwo, pije majeran nio to i oko samo sie przymyka;-)
Ale dzis chyba sie ubiore i wyjde tu kolo domu na zakupy, moze cos dla naszego malucha kupie;-) ostatnio widzialam koszule wizytowe w roz 62
Izka87
izka na kiedy masz TP? pewno mamy bardzo zbliżony ;-)
pozdrowionka
wg OM na 1 sierpień, ale dzieciątko ostatnio było starsze na usg o 2 dni, więc pewnie lipiec zaliczymy
myszka na mnie działa tylko kubek cieplego mleka wieczorem i zaraz po nim zjedzenie kilku śliwek.. i czaaaasem rano uda mi się odwiedzić kibelek :/
myszka2829
Iza jedz duzo jablek, na mnie dzialaja ale po ostatnim ataku znow odstawilam...ja jem minimum 3 na dzien rano, po poludniu i wieczorem i tak po 2-3 dniach zaczynam regularnie wc, tylko ten wor nie lubi surowizny no i strajkuje mi.
Cześć dziewczynki, meldujemy się po wizycie. Szyjka maksymalnie skrócona, zewnętrznie delikatnie rozwarta ale wewnętrznie trzyma jeszcze dobrze. Maluszek ma główkę bardzo nisko ale nogami pod same żebra mamie fika. Pani doktor była przerażona że jest taki wielki ale okazało się, że mam bardzo dużo wód płodowych. Waga Wojtka 2745g więc tyle ile urodziła się jego mama, przerósł już tatusia. No i podobno 100% mężczyzna
mąż dumny jak diabli. W środę pierwsze ktg, następna wizyta za tydzień. Muszę co tydzień badać mocz ze względu na obrzęki. Morfologia piękna-aż nie wierzyłam że moja
U endo podnieśli mi ciśnienie bo najpierw nie byłam zapisana na dzisiaj i musiałam dym zrobić. Powiedziałam że nie wyjdę bez wizyty bo celowo sobie na jeden dzień ustawiłam. Potem przyszła pani z rejestracji i powiedziała że pakiet medyczny skończył mi się 31 grudnia. Zwątpiłam bo było zamieszanie z tymi wypowiedzeniami. Ale zadzwoniłam do kadr, tam wiedziały już że jest problem-podałam telefon pani w rejestracji i okazało się, że jest ok. Na szczęście wyniki bardzo dobre, panie endokrynolog zadowolona. Teraz zmniejszyła dawkę leku, mam brać do porodu lub mac 2 tygodnie a potem odstawić. I po porodzie 2-3 tygodnie wyniki i do kontroli.
U endo podnieśli mi ciśnienie bo najpierw nie byłam zapisana na dzisiaj i musiałam dym zrobić. Powiedziałam że nie wyjdę bez wizyty bo celowo sobie na jeden dzień ustawiłam. Potem przyszła pani z rejestracji i powiedziała że pakiet medyczny skończył mi się 31 grudnia. Zwątpiłam bo było zamieszanie z tymi wypowiedzeniami. Ale zadzwoniłam do kadr, tam wiedziały już że jest problem-podałam telefon pani w rejestracji i okazało się, że jest ok. Na szczęście wyniki bardzo dobre, panie endokrynolog zadowolona. Teraz zmniejszyła dawkę leku, mam brać do porodu lub mac 2 tygodnie a potem odstawić. I po porodzie 2-3 tygodnie wyniki i do kontroli.
myszka2829
No to co Martus teraz to juz nieznasz minuty ani godziny;-) depi zrobiona, torba gotowa wiec... A powaznie na lutowkach dziewczyna opisywala kobite lezaca na ginekologii co papiloty przed obchodem sciagala...zeby ladnie wygladac
Wojtus ladnie juz wazy, gdyby dotrwal do terminu to byloby ponad 3 kilo chlopa;-) u mnie ktg podlaczaja od razu, tyle ze teraz kaza na lewym boku lezec, a lezanki niewygodne do obracania sie;-)
Wojtus ladnie juz wazy, gdyby dotrwal do terminu to byloby ponad 3 kilo chlopa;-) u mnie ktg podlaczaja od razu, tyle ze teraz kaza na lewym boku lezec, a lezanki niewygodne do obracania sie;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Marta obstawiam że do 2 tyg urodzisz, ja w 36 tyg miałam rozwarcie na 2 i pół palca jak lekarz stwierdził i urodziłam w 38 tyg.Wojtuś praktycznie donoszony jest i to sie liczy, super że tak fajnie rośnie, teraz to już serio tuz tuz spotkanie z Wojtusiem w cztery oczka;-)jakies skurcze przepowiadające masz? Bedzie dobrze.:-)
Dziewczyny ja mialam i cala moja rodzinka ostatnio grype jelitowa i mało sie udzielałam ale cieszę sie że jestescie po wizytach i wszystko ok.Gratulacje i wszystkiego dobrego w nowym roku.
Chorowitki pozdrawiam.
Dziewczyny ja mialam i cala moja rodzinka ostatnio grype jelitowa i mało sie udzielałam ale cieszę sie że jestescie po wizytach i wszystko ok.Gratulacje i wszystkiego dobrego w nowym roku.
Chorowitki pozdrawiam.