Fuma Ty to masz rozbrajające pomysły
. Ale racje masz, chciał chłopak zimy to niech ma!!!:-)
Magda może @ nie przyjdzie!!!! Korzystajcie z boboseksu ile się da, bo mój M. oczywiście bardzo się cieszy, że jestem w ciąży ale ze względu na zakaz seksiku to śmieje się, że szczkoda że tak szybko nam wyszło
!!! Swoją drogą jak dostaniemy pozwolenie to chyba go delikatnie zniewolę:-)
Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Moje Gugu ma się super!!!! Ma 7,5 cm i waży 80 gram, mózg rozwija się bardzo dobrze, łożysko bez śladu zakażenia!!!! Kosmówka nieodkleja się, więc wszystko w porządku, nie widać wpływu tokso. 16.01 mam zrobić powtórkę badań w zakaźnym, 18.02 z wynikami u mojej ginekolog. Jeżeli dalej będzie igm dodatnie to mam się umówić do zakaźnika dr. Kajfasa, podobno bardzo dobry specjalista leczący tokso u ciężarnych. Później wkleje fotkę, bo narazie nie mam siły się podnieść. Jak przyjechałam od lekarza to musiałam poczyścić wszystkie zlewy, prysznic, toalety i wanne i padłam na pysk ale mam wodę!!!! Hip hip hura!!!
myszko i jak tam!!!udało się??? Nieodpowiedziałaś mi czy bierzesz jakieś probiotyki przy antybiotyku? Wszystko u Ciebie ok?
zapominajko jak Twój skarbuś? Lepiej się troszkę czuje? Broń się rękoma i nogami przed infekcją, może łykaj rutiniscorbin, mnie on uratował jak mój małż był chory. A gin mi pozwoliła brać 3x2tab.
nanu cieszę się, że tylko tydzień Ci został do urlopu, ale powiem Ci, że Ty takie porządki teraz byłaś w stanie zrobić to na urlopie pewnie Nas wszystkie zawstydzisz :-)
Ewcik a Ty na kiedy masz termin? Bo ja na 6.07, ale sądzę, że czerwiec będzie mój!!!