reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mamuska no to by byl numer;-)
Probowalam grzszeczki, ale jablka mniej obciazaja wora:-)

EM mnie nie puscil dzis nigdzie, bo pada ciagle...no trudno moze jutro;-)

reklama
Fakt grucha ciężkostrawna bywa ( ale surowa chyba)

Danu obserwuj. Ważne, że kupa ruszyła. A gdyby miało jej zaszkodzić to pewnie już by zaszkodziło.

Wikama jak tam???? nie trzymaj nas w niepewności

marta ahh jakoś się nie mogę doczekać Twojego rozwiązania :)

katherine uciekłaś nam z sierpniówek, ale witam Cię i tutaj :)

danutaski ale ta Twoja niunia rośnie jak już tak wcina, a ważne, że kupka już w porządku, oby tak dalej :tak:

a w ogóle to się dzisiaj postanowiłam odchmiać, pojechałam sobie sama do miasta i kupiłam nową bielizne ahh potrzebowałam tak sobie wyjść :)

Ostatnia edycja:
Danutaski, dziekuje. Pewnie po prostu szukam potwierdzenia dla tego, co czuje i mysle, bo nie jest to "mainstreamowe podejscie". Nie bede teraz mierzyc temperatury, w ogole pozwole sobie na taki cykl bez niczego. Wiecznie tylko te obserwacje i obserwacje, najpierw zeby nie zajsc, potem zeby zajsc. Dam sobie na razie na luz ;)

"Helou"

Prawdę mówiąc to zajrzałam tu zastanawiając się co tam z Martą:)
Ale widzę ,ze jeszcze w "dwupaku":)

Ewcik- super,ze wszystko u Ciebie ok.Trzymam kciuki to i dalej będzie dobrze.

Nanu-śliczna ta Twoja córuś.Gratuluję.

Loczkis- wzywam Cię ponownie:) Jak tam starania.

Magda a Ty na jakim etapie jesteś?

Witam nowe koleżanki.

A ja własnie odkryłam ,ze muszę lodówkę rozmrozić. Nie lubię tego. Ale wezmę się za to jutro jak Mój będzie w domu to mi pomoże.Niedawno narzekał ,że śniegu nie ma to mu trochę zimy dostarczę:)

Fuma Starania zakończone w Sylwestra równo :) Teraz pozostało mi oczekiwać, nie napalam się, bo zaczęłam cykl antybiotykiem. Ale co będzie to będzie :)

Izka zazdroszczę odchamiania, jak mi tego potrzeba... jeśli po niedzieli będę się tak dobrze czuć jak wczoraj i dzisiaj to może wyjdę się przejść. W sumie we wtorek być może pojadę z moją bratową do salonu sukien ślubnych. Nie zazdroszczę jej wybierania, a ona taka ogólnie mało zdecydowana w życiu ;-)

reklama
Fuma Ty to masz rozbrajające pomysły ;). Ale racje masz, chciał chłopak zimy to niech ma!!!:-)

Magda może @ nie przyjdzie!!!! Korzystajcie z boboseksu ile się da, bo mój M. oczywiście bardzo się cieszy, że jestem w ciąży ale ze względu na zakaz seksiku to śmieje się, że szczkoda że tak szybko nam wyszło :)!!! Swoją drogą jak dostaniemy pozwolenie to chyba go delikatnie zniewolę:-)

Dzięki za kciuki dziewczyny!!! Moje Gugu ma się super!!!! Ma 7,5 cm i waży 80 gram, mózg rozwija się bardzo dobrze, łożysko bez śladu zakażenia!!!! Kosmówka nieodkleja się, więc wszystko w porządku, nie widać wpływu tokso. 16.01 mam zrobić powtórkę badań w zakaźnym, 18.02 z wynikami u mojej ginekolog. Jeżeli dalej będzie igm dodatnie to mam się umówić do zakaźnika dr. Kajfasa, podobno bardzo dobry specjalista leczący tokso u ciężarnych. Później wkleje fotkę, bo narazie nie mam siły się podnieść. Jak przyjechałam od lekarza to musiałam poczyścić wszystkie zlewy, prysznic, toalety i wanne i padłam na pysk ale mam wodę!!!! Hip hip hura!!!

myszko i jak tam!!!udało się??? Nieodpowiedziałaś mi czy bierzesz jakieś probiotyki przy antybiotyku? Wszystko u Ciebie ok?

zapominajko jak Twój skarbuś? Lepiej się troszkę czuje? Broń się rękoma i nogami przed infekcją, może łykaj rutiniscorbin, mnie on uratował jak mój małż był chory. A gin mi pozwoliła brać 3x2tab.

nanu cieszę się, że tylko tydzień Ci został do urlopu, ale powiem Ci, że Ty takie porządki teraz byłaś w stanie zrobić to na urlopie pewnie Nas wszystkie zawstydzisz :-)

Ewcik a Ty na kiedy masz termin? Bo ja na 6.07, ale sądzę, że czerwiec będzie mój!!!

Do góry