reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu oczywiscie, gnije w lozku mala kica po eMa polowie a Tomcio polecial po skladniki na spagetti;-) wiec bedzie w sumie szybki drugi obiadek:-)

reklama
Martuś żeby ksiądz do Was teraz nie przylazł bo jeszcze zapiekanke Wam zje :-). A co do porodu to ja miałam skurcze całą noc, takie delikatne twardnienie całego brzucha i za nic w świecie nie mogłam zasnąć. Byłam w szpitalu więc jak rano był obchód to po prostu się poryczałam z bezsilności. Zaprosili mnie na badanie i w gabinecie popłynęły ze mnie wody... Każdy poród jest inny, ale niemartw się napewno będziesz wiedziała że coś się zaczyna!

Myszko ja też swoje wychowuje, ale jeszcze za małe żeby pierogi lepiło czy obiad podało ;), ale tak za dwa lata mogę mieć fajnie :)

Izzzzzzzaaaaaa!!!!!!

Dzięki kochane.
Iggy dostał syropy i lekarz zapowiedział mi, że temperatura może się jeszcze z 3 dni utrzymywać.
Na szczęście osłuchowo jest czysty.
A ja podłapuję niestety, ale jak na razie nie jest źle.
Puls mam za to zwariowany i zaczyna mnie to martwić. Mój gin mówi, że to się zdarza i mam się nie przejmować. Ale ja z takim samopoczuciem nie umiem funkcjonować.

Wikama no moj jak mial 2-3 latka to twierdzil, ze bedzie kucharzem i gotowal wszystko z marchewki:-D no a teraz...teraz z mala gotuja bo mala dostaje grubszy makaron ten od spagetti jest za dlugi i boje sie, zeby sie nie zadlawila.

melduje się!!! wybaczcie, że was tak przetrzymałam, ale dopiero wrocilam, a w tel mi nie chciało w ogóle forum cosik działać :/

serducho wali jak szalone!!!!!! dzieciątko ma 32 mm i machało nóżkami i rączkami.. powiem wam, że cudownie rozczulający widok ahhh tamtym razem się tego nie doczekałam. Teraz dzieciątko jest starsze o 2 dni co do OM :-p jestem przeszczęśliwa!!!

Gatto bardzo się cieszę, że Gattinka ma się dobrze, szyjka ok więc też super, nie ma dodatkowych stresów :)

Myszka kaszlaku kuruj się teraz :-p

i w ogóle chciałam Wam wszystkim podziękować, bo wasze kciuki są WIELKIE!!

reklama
przede wszystkim:

Izaaaaaaaaaaaaa zlituj się kochana!!! My tu czekamy na Ciebie!

a wogóle to
- Myszko złotych masz tych chłopaków, cieszę się że odpoczywasz
- marta 3mam kciuki żeby Wojtuś wytrzymał jeszcze troszkę:)
- Zapominajka - zdrówka,zdrówka,zdrówka!!! biedny ten Twój Iggy chorowitek, pewnie wymęczony już na maxa przez te choróbska!
- gatto - cieszę się że ok u Was:)

J wróciłam z pracy i padłam spać - właśnie wstałam.... Błagam niech mi te wyższe siły dadzą siłę na wytrwanie do tego L4, coraz trudniej mi jakoś....

edek

Izka!!! suuuper!!!
musiało tak być!!!
ale następnym razem za takie opóźnienia to baty będą:p

Do góry