Gatto u nas z tego co kojarzę genetycznym nazywają jedno z trzech obowiązkowych usg wykonywanych na nfz. Koleżanka chodzi państwowo i będzie miała tylko trzy usg- ok 12tc, 20-22tc i potem ok 32tc. Ja bym nie wyrobiła jakbym co wizyta nie obejrzała małego. My byliśmy na dodatkowym usg w 23tc bo to, które zrobiła ginka nas nie satysfakcjonowało. Miało być 3D ale mały wystawił plecki i skończyło się na zwykłym- koszt 150zł a 3D 250zł w tym nagranie DVD.
Kazałam chłopakom w drodze powrotnej z kina kupić mi kubełek skrzydełek w kfc- w sumie muszą po nie trochę pojechać ale raz w trakcie ciąży mogą spełnić jakąś zachciankę
bardzo się zawiodę jak nie dostanę dzisiaj tych skrzydełek.
Gatto nic sobie nie ucięłam chyba-bynajmniej nie zauważyłam. Ale jakoś tak lżej mi na duszy jak tam na dole też jestem gotowa ;-)
Kazałam chłopakom w drodze powrotnej z kina kupić mi kubełek skrzydełek w kfc- w sumie muszą po nie trochę pojechać ale raz w trakcie ciąży mogą spełnić jakąś zachciankę

Gatto nic sobie nie ucięłam chyba-bynajmniej nie zauważyłam. Ale jakoś tak lżej mi na duszy jak tam na dole też jestem gotowa ;-)