reklama
Marta ja też Myszce zazdroszczę takiej czułej opieki! U mnie podobnie jak u Ciebie, jak sama nie zrobię to nie mam. W domu chleb mi się skończył a że do sklepów nie chodzę bo za słabo mi jest i ciągle niedobrze mi po antybiotykach, to nie mam wyjścia i piekę! Mam nadzieje, że nie będzie zakalca
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszko dobrze, że trafiłaś do lekarza. Leż i zdrowiej!
Izka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto kuruj się. Ważne, żeby lekarstwo pomogło.
My wróciliśmy. Zapalenie górnych dróg oddechowych :-(
Załamka.
A w przychodni po prostu kocioł
Izka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto kuruj się. Ważne, żeby lekarstwo pomogło.
My wróciliśmy. Zapalenie górnych dróg oddechowych :-(
Załamka.
A w przychodni po prostu kocioł
Wikama u mnie pół zamrażalnika chleba jak schodzę lub mąż idzie to przy okazji zawsze każę kupić i mam na czarną godzinę. Poza tym wolałabym pójść na dół niż sama piec- gotowanie to mi idzie ale pieczenie niekoniecznie.
Martuś ja w zamrażalniku trzymam warzywa z wakacji, owoce, gotowe potrawy np. bigos, nie mam miejsca na chlebek! A też kiedyś trzymałam zapas, a co do pieczenia to ja wolę piec rzeczy z mąki niż mięsko. My w domku nie jesteśmy za bardzo mięsożerni , ja i M. lubimy zupy i to zarówno te na mięsku co kremy, natomiast moja córa to lubi pierogi z serem, kopytka, naleśniki i wszyscy lubimy jeść ciepły chlebek . A na niedzielny obiad to jak robię głosowanie co mam zrobić to najczęściej wszyscy chcą makaron ( byle najprostszy) i proszą o jabłecznik z kruszonką!!! Takie to z Nas dziwolągi.
A jak się czujesz? Nic się więcej nie dzieje po porannym spacerku? A ksiądz był już?
Zapominajko a Igorek dostał jakieś leki? A Ty jak się czujesz? Też często podłapujesz od Młodego infekcje, ale tak my mamusie już mamy !
Iza halo!!! Co u Ciebie??
A jak się czujesz? Nic się więcej nie dzieje po porannym spacerku? A ksiądz był już?
Zapominajko a Igorek dostał jakieś leki? A Ty jak się czujesz? Też często podłapujesz od Młodego infekcje, ale tak my mamusie już mamy !
Iza halo!!! Co u Ciebie??
Księdza jeszcze nie było, zaczyna od 16 niby a ja mieszkam na 10 piętrze Mąż już jedzie z pracy, zapiekanka w piekarniku. Mam nadzieję, że ksiądz nie zacznie od końca i zdążymy zjeść. Jeśli chodzi o samopoczucie to nie jest źle ale pobolewa w dole brzucha- żadnych poważniejszych objawów nie ma. Kurcze wkurza mnie to czekanie bo człowiek sam nie wie na co. Wy już wprawione to Wam prościej.
myszka2829
Fanka BB :)
Dziewczynki dziekuje w imieniu moich chlopcow za uznanie:* po cichu licze, ze trzeci bedzie rownie wspanialy ;-) popracujemy nad nim to za kilka latek bedzie widac owoce :-)
Zapominajko duzo zdrowenka dla Iggiego i oczywiscie dla Ciebie, bylas ze soba tez?
Izka no i jak tam??
Zapominajko duzo zdrowenka dla Iggiego i oczywiscie dla Ciebie, bylas ze soba tez?
Izka no i jak tam??
myszka2829
Fanka BB :)
O 15-stej
reklama