Marta-l Wy też macie ładny staż
to już dobry kawałek życia!
Co do wizyty u endo, mi mój mówił żeby brać nawet po porodzie cały czas taką samą dawkę hormonów (jeżeli będę karmiła piersią) i gdzieś po 4 miesiącach od porodu zrobić badania na nowo. W szpitalu jak będziesz przy porodzie mów że leczysz tarczycę, po porodzie dziecko będzie wtedy badane czy ma dobre hormony tarczycy, Nince 3 dni z rzędu pobierali krew i sprawdzali hormony tarczycy.
Magda_88 jest możliwe że owu się przesunęła od leków, miłych boboseksów :-)
Zapominajko my siedzieliśmy u znajomych do 4 rano, byłam podpita a jak wróciłam do domu musiałam ściągnąć mleko i myślałam że przy tym zdechnę
Wikama moja Ninka była u mojej mamy, mówi że spokojnie spała. Chyba jeszcze jest za mała żeby fajerwerki przeszkadzały
Izka87 dzieciątko czekało aż nowy rok się zacznie! Fajnie!
Myszko trzymaj się kochana, może lekarz coś przepisze.
Co do brzusia, w dzień porodu miałam 96cm, a jak mi odeszły wody płodowe, położna mierzyła i było 84cm!!
Buuu a ja dalej walczę z inwenturą
Zmieniliśmy mleko na Hipp bo na brak kupki już brak mi sił. To będzie czwarte mleko które próbujemy. Mam nadzieję że będzie lepiej bo się dużo naczytałam na internecie o tym mleczku i dużo osób chwali.
Dziewczynki chore, te które kaszlą a mają już brzusie, jeżeli kaszel faktycznie nie przechodzi, lepiej poprosić lekarza o jakieś leki, bo zbyt intensywny kaszel może wywołać skurcze (tfu tfu) więc jak któraś mocno kaszle to lepiej gadać z ginkiem.
Kochająca_mamo30 od kiedy Lidia Wam się przewraca? Bo Ninka czasami coś tam ruszy pupką na boki, ale na bok się jeszcze nie przekręca no i raczej leży płasko, tylko szalenie macha rączkami i nóżkami, jak zabawka jest pod ręką to ją chwyci, ale jak jej pokazuje to jeszcze nie wyciąga rączki. Za to bardzo dużo gada i śmieje się w głos, żartuję sobie nawet że opowiada mi swoje sny tak ciekawie gaworzy