reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Iza jutro kciukasy będą zaciśnięte!!! Będzie dobrze!!! A co do Twojej koleżanki to fajny prezent dostała w 2013 roku!!!! Od początku takie wielkie szczęście, super, że się nie naczekala na poród! Pewnie ostatnimi dniami myślała najpierw o świętach, potem o nowym roku a później miała zacząć myśleć o porodzie!!!! A tu Zuzia zrobiła mamie prezent!!! Extra!!! Tylko rodzice raczej od początku nie wyspani :) ale jacy szczęśliwi!!!! Zdrówka dla Zuzii i Mamusii!!!

Myszko koniecznie jutro porozmawiaj o tym osłabieniu z lekarzem i tych potach, szczególnie, że mieliście ostatnio poważniejszą chorobę w domu przecież. Może to zmęczenie organizmu tą chorobą, a może trzeba antybiotyk!!! Za długo już to choróbsko trwa, trzeba je nareszcie pożegnać!!!! Oby był lekarz, będą kciuki zacisnięte!!!

Martuś cieszę się, że Wy nadal "jedność"!!! Do piątku dotrzymasz, myślę, że jak będziesz spokojny tryb życia prowadziła to w 38 tc urodzisz. Kobitki często jak mają nakaz polegiwania to się oszczędzają do 38, a jak będzie 38 i jeden dzień to zaczynają biegać powraca im energia bo ciąża donoszona i wtedy coś zaczyna się dziać. Więc jeszcze dwa tygodnie z książką ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wikama ja miałam nakaz leżenia do dzisiaj :-) cieszę się, że dotrwałam. Ale nie zamierzam jutro biegać po schodach ani myć okien- co to to nie ;-)

Izka jutro bedzie dobrze, sama zobaczysz:-)

Mierzylam brzuch mam teraz 116cm, to o 2 wiecej niz w niecalym 20tc. Troche sie uspokojlam.
Sasiadka (mama malej ksiezniczki) wie, ze chora jestem wiec wczoraj przyniosla obiad dla chlopakow a dzis ciasto...ciasto chlopaki lubia, ale kuchnie nie bardzo a nie mamy sumienia jej mowic. Stara sie jak moze pomagac, to mile...a mala jak wpadala tak wpada i jak idziemy na zakupy to chodzi z nami:-)

O matko dziewczyny to ja mam rowniutka 100!!!!!!!!

Myszko mam tak samo, wszystko mnie boli, kaszle okrutnie, robie inhalacje, syrop, jem chrzan, czosnek, nic nie pomaga. Musi mi ginka cos dac jutro bo martwie sie, ze to nieszczesne lozysko cos wykombinuje przy tym kaszlu:-( Na szczescie mala dokazuje, ale boje sie przedwczesnych skurczy:-(

Izka ale super wiadomosc!! i kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno wszystko bedzie ol rajt:tak:

Mysia to fajnie, że o Was myśli. Obiad jak niezbyt dobry a chłopaki niezbyt głodne to po cichaczu precz, ale jak ich przypili a Ty leżeć musisz to i ten zjedzą ;). Też mam znajomą której kuchnia kompletnie nam nie pasuje, bo takie wszystko suche i niedoprawione. Uwielbia robić dania jednogarnkowe, gdzie z lupą szukać czegoś innego niż ziemniak lub ryż :/, po posiłku u nich mamy zazwyczaj zaparcia:0 Też raz mi obiad przyniosła, no i też kurde nie mogłam go zjeść :/ Ale dobrze, że pomyślała...

ale mamy ten tydzień pełen wizyt :)!!! Dziewczynki musi być dobrze!!!

Gatto też weź nawet jutro antybiotyka! Nie ma co czekać jak choroby trwają tak długo! Dajnie, że dzieć się wierci to bardzo uspokaja! Kciuki za jutro!!!!

Ostatnia edycja:
no to wizyt faktycznie co niemiara w tym tyg!!!

Izka, Gatto i Myszka jutro
w czwartek ja
w piątek marta-l

o kimś nie zapomniałam?

kciuki będą boleć:)

dobry wieczór w nowym roku...
niech będzie dobry dla was dziewczyny i waszych rodzin. niech dzieciaczki rodzą się zdrowe, a te co wciąż czekają na swój czas niech kiełkują jak najprędzej niosąc radość i nadzieję :-)

za wszystkie jutrzejsze wizyty trzymam kciuki &&&, a przepraszam... edit: za wszystkie pozostałe w tym tygodniu też trzymam kciuki &&&
świeżo upieczonej mamie gratuluję,
chorowitkom życzę zdrowia - niech czym prędzej powraca :-)

u nas leniwie i spokojnie. Sylwester w miłym towarzystwie do 3.
brzuch na wysokości pępka 94cm.
objawów chorobowych brak.
jutro pierwszy dzień pracy po ponad 2 tygodniach przymusowego wypoczynku...

PS Nanu - topu słuchaliśmy... świetna muzyka na początek roku...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry