reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ania serdecznie gratuluje!!! Życzę aby ciąża była spokojna i nudna!!! Co do zarodka i serduszka jest bardzo różnie. Wydaje mi się, że nastawiać można się zacząć po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Ale u Ciebie to chyba właśnie tak będzie:)

Dziewczyny dzwonilam do zakaźnego i Iga UJEMNE! Albo bardzo, bardzo wczesna toxo albo jej brak. Teraz za 2,5 tygodnia powtarzam badania bioràc rovamycine i zobaczymy co będzie. Ważne, że mam szanse na brak zakażenia i dziecko jest chronione przed toxo od początku jeżeli infekcja jest! Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze!!!!

kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego
w nadchodzącym 2013 roku!!!
oby wszystkie marzenia się spełniły
a to co złe zakończyło się razem z tym 2012 rokiem!!!

reklama
Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :-)

Nanu u Ciebie na majowkach opisuja hulanie dzieciaczkow, a na kwietniowkach pitola o tragediach innych kobiet... denerwuja mnie wiec tyle mnie tam co prawie wcale.
Prawda jest taka, ze jak juz zaczniesz je rozruzniac i stana sie juz widoczne ruchy skory, to wtedy sobie uswiadomisz... ze juz wczesniej to mialas a wzielas za gazownie :-D

Danutaski jakby co to ja Nanu zapytam w moje urodz, dzien po Tobie :-D

Wika super, trzymam kciuki za pomyślny rozwój tematu toxo.

Znalazłam sposób na mojego męża żeby szybko wrócił z pracy- trzeba mu obiecać dobry obiad. Dzisiaj zrobiłam jego ulubioną zupę gulaszową i proszę oto mężowy właśnie wcina ;-)
My z Wojtusiem narobiliśmy koreczków na wieczór-jedne takie zwykłe a drugie greckie. Usiedliśmy przy stole i tak sobie dziergaliśmy że wyszło nam całe mnóstwo :szok: będzie co przegryzać. Do tego mamy sałatkę z selerem naciowym i kurczakiem wędzonym więc z pustymi rękami nie pójdziemy do bratowej.

uff ja się pomału odrabiam, ale nie doczytałam was bo tyle naprodukowałyście. Mam małe opóźnienie ze wszystkim, bo mój samochodzik odmówił mi dzisiaj posłuszeństwa wrrr nagle mu odbiło i pod drugim sklepem nie chciał zapalić. Skończyłam właśnie zapiekanke, sałatkę już mam więc teraz moge zrobić coś koło siebie, bo wyglądam jak straszydło i nawet jakoś nie mam ochoty wychodzić z domu blee

Wikama trzymam kciuki żeby było ok!! na pewno jest!

Dziewczynki wszystkim wam chciałam życzyć wszystkiego co naklepsze w nadchodzącym roku, aby był lepszy od tego.. abyśmy wszystkie pospełniały swoje marzenia :*
jesteście WIELKIE!!

A ja jade juz do domu,namowilam szefa na wyjscie o 15 zamiast o 16 i podrzucil mnie do miasta. Wpadlam na chwile do galerii do almy bo S zapomnial cos tam kupic.... ale juz w autobusie i jade do domku:) a S robi wlasnie spagetti na obiad i salatke na wieczor do znajomych:)

Dzieki kochane za nauki kopniaczkowe! Na pewno macie racje:) a w czw wszystko musi byc dobrze,staram sie tego 3mac!

Wszystkim zycze najcudowniejszego roku 2013,spelnienia wszelkich marzen,a szczegolnie tych bobaskowych!:)

Dla mnie to bedzie chyba przelomowyy rok:) zyskam meza i dziecko:D

Dziewczyny czytam was na biezaca ale najczesciej z tel i nie mam sily odpisywac bo jak tylko znajde sie w poblizu kanapy zapadam w sen!

Danutaski nie mialam jeszcze okazji napisac ale twoja Ninka cudo!!! I naprawde super zdjecia :)

Nanu-twoj brzusio super. Trzymam kciuki za wizyte i za ruchy jak najszybciej, zebys sie juz nie denerwowala

Magda -&&&&! Oby szalony cykl byl owocny :)

Ani@k - gratuluje! zycze spokojnej i szczesliwej ciazy

Wikama, ciesze sie ze dobre wyniki. Oby walka z tokso byla zwyciezka!

Marta, tobie zycze zebys nowy rok przywitala nadal w dwupaku :) Ale kurcze 36 tydz to juz super!

Gatto ja ostatnio korzystam glownie z tel wiec suwaczkow nie widze-podejrzalam twoj dzisiaj i nie moglam uwierzyc ze to juz ponad 30 u ciebie :)))

Dziewczyny zycze wam wszystkim zeby nowy rok byl mega szczesliwy i wynagrodzil wszystkie stratu slicznymi, zdrowymi i kochanymi maluszkami!

Kochająca_mamo30 czekam więc na posta co tam u Was :-)
Marta-l to życzę żeby z porodem odbyło się wszystko tak jak sobie to wymarzyłaś ;)
Wikama to dobre wiadomości, może za dwa tygodnie się potwierdzą trzymam kciuki!
Myszko to będziemy atakować Nanu :-p
Nanu no rok 2013 zapowiada się dla Ciebie rewelacyjnie i taki na pewno będzie! Ja wierzę w szczęśliwą 13-tkę :-) z moim mężem staliśmy się parą 13-go w piątek ;-) no i tak trwamy już razem 9 i pół roku!

KOCHANE DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI I SUKCESÓW W 2013 ROKU. oBY WSZYSTKIM SPEŁNIAŁY SIĘ NAJSKRYTSZE MARZENIA, CIEŻARNE ABY MIAŁY NUDNE 9 MIESIĘCY A STARACZKI ABY ZOBACZYŁY UPRAGNIONE DWIE KRESECZKI. BUZIAKI !!

danutaski ładny staż macie, nam za chwilę minie 9 lat razem. Sama nie wiem kiedy to zleciało:-)

Dziewczynki mimo, że chciałabym się już wypakować to jeszcze nie dzisiaj :-D:-D:-D niech spokojnie się ten rok zacznie ale tak za jakiś tydzień czemu nie :tak:

reklama
Danutaski brałam antybiotyki przed owulacją i może dlatego się przesunęło? Boboseksy idą bardzo dobrze, może coś z tego wyjdzie. Wciąż szaleją moje jajniki, czuję się cały czas. Może mi się uda tak jak Tobie w takim dziwnym cyklu :)

Kochane, dużo szczęścia, radości i miłości! Spełnienia marzeń dla każdej z Was w tym Nowym 2013 roku! :)

Do góry