reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

heej

zaglądam na bociana.. na wątku się trochę pogubiłam.. :zawstydzona/y:
częsciej jestem na '1 dziecko po 30-tce'..

emocje??? niesamowite!!! serce czuję że mi 2xszybciej bije.. :happy:

po nowym roku idę z 'bananem' do gina.. zastanawiam się którego wybrać, muszę jeszcze badania zrobić które odwlekałam (na zespół antyfosf.) :zawstydzona/y:
a jak zobaczyłam II krechy??? najpierw zaczęłam przecierać oczy.. potem już do mnie dotarło że są II krechy :happy: pierwszy test zrobiłam w 14 dfl.. zaraz pokazałam eMowi - zgodnie stwierdziliśmy że nikomu nic na razie nie mówimy.. :zawstydzona/y::happy:

no i możecie sobie pewnie wyobrazić jaka jestem.. szczęśliwa????? modlę się o to aby wszystko było dobrze.. wierzę że Bóg tym razem pozwoli nam cieszyć się Dzieckiem.. zdrowym Dzieckiem..

reklama
Ani@k jeszcze raz gratuluję ;*
no to staraj się nie denerwować i nie przemęczaj się, jak dobrze pamiętam miałaś macicę dwurożną czy coś mylę? Dużo wypoczywaj no i daj znać jak umówisz się na wizytę !! Zobaczysz będize wszystko dobrze !!

Ania kochanie wszystko bedzie dobrze, glowa do gory banan na buzi i myslimy pozytywnie, tak? :-) posramy w gacie dopiero przed genetycznym a potem polowkowym, ok?? wczesniej nic innego mi nie robic jak tylko sie cieszyc jakby Ci kto w gacie narobil :-)

:****

tak, moja macica ma charakter dwurożnej.. ale od pewnego lekarza 'magika' dowiedziałam się że ta moja dwurożność niczemu nie powinna przeszkadzać.. jestem dobrej myśli no i choć wiem że mi nie wolno mam ochotę pod sufit skakać ;-)

myślicie że na wizycie w 2 tygodniu stycznia już 'cosik' będzie widać???

Dzieki Myszko! U nas tez mozna kupic te kosmetyki, tak mi sie wydaje;-) wiec nie bede ci zawracac glowy, bo to i koszty sa duzo wyzsze, nie ma sensu.

Jasne Danutaski nie ma co eksperymentowac, lepiej zostac przy sprawdzonym:tak:

Ani@k wszystkie bedziemy trzymac kciuki za ciebie i fasola:tak:

Ani@k chyba Nanulika byla tak wczesnie u ginka i chyba byl pecherzyk:tak: zazwyczaj cos widac przy becie ponad 1000, ty bedziesz robila bete??

z tego co kojarze to Ty kochana bierzesz jakies leki z progesteronem to chyba i tak musisz isc wczesniej po leki. Idz w miare szybko to uzbierasz jak ja cala serie fotek jak bobo sie fajnie zmienia z punkcika w cos jak zelka, potem jak zabcia wyglada... a teraz kopie aparature jak tylko cos mu do brzucha podlacza :-D bo zgodnie z prognozowaniem, ja prawie mieszkam w gabinecie jak nie u ginka pod ktg leze, to w szpitalu z worem, ale za kazdym razem robia mi i ginekologiczne badania i usg... wiec jak mowilam ;-) moj sie denerwuje lekko, bo w zyciu nie byl tyle razy u lekarzy i w szpitalach jak teraz ze mna... ale co zrobic :-D

Kitka paczke jak bede slac to do 10kg i tak musze zaplacic 6,99 ;-), a jeszcze 10 nie uzbieralam :-D

Myszka 10 kg za tak malo kasy??????:szok::szok:wow!!!! No, ale wiesz, jak u nas nie ma tych kosmetykow to i tak dupa, bo jakbym sie zdecydowala i one sie sprawdzily to musze miec stala mozliwosc kupna:tak:

drogo nie jest ;-) jak wozek bym chciala wyslac to wychodzi cos kolo 20 ;-)

mala ksiezniczka nas odwiedzila, bo steskniona juz po nocach wolala jak nie eMa to Tomcia no i dorwala te olbrzymie skarpety co eM ostatnio mi kupil i przymierzala do brzucha :-D a teraz probowala sobie zakladac :-D
Tomek za nia lata i probuje zabierac, bo popsuje :-D

reklama
nie Gatto nie będę robić bety.. a biorę bromergon, właśnie - muszę zapytać lekarza do kiedy mam go łykać.. ale zadzwonie do gina w środę..

Do góry