reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej Dziewczyny
Wikama ja też biorę rovamecynę, ja mam igm 1,9 a igg 110 ( to igg to są przeciwciała) mój lekarz twierdzi że jest ich dużo jak na nowe zakażenie, a te igm mogą się utrzymywać nawet do roku dodatnie, jakby uśpione, robiłam na własną rękę prywatnie awidność i jeszcze raz igm ale wyszło tak źle że lekarz powiedział że te wyniki są napewno złe, że to labolatorium ma złą opinie i że mam nie robić nic na własną ręke, teraz 7mego bedę miała robione wyniki w specjalistycznym labolarotarium chorób zakaźnych w łodzi, ja jeszcze do Zielonej Góry do poradni chorób zakaźnych w szpitalu, ale moja pobrana krew będzie wysłana do Łodzi bo tam ponoć robią najlepiej wyniki w dziedzinie chorób zakaźnych

wogóle wstałam dzisiaj w dobrym nastroju, jakoś pełna optymizmu i wiary, że będzie dobrze
w środe mam usg to dowiem się co i jak, na prenatralne chyba jeszcze będzie za szybko, ale przynajmniej zobaczy czy dziecko urosło

reklama
Miałam taki piękny post i mi go zeżarło :wściekła/y: więc co pamiętam

Nanu super lokal i cena bardzo fajna. My płaciliśmy w 2011 180/os za wesele bez noclegu i za poprawiny osobno.

Danutaski potwierdzam teorię z oliwką- ja od początku smaruję na mokrą skórę i nie mam ani jednego rozstępu a skóra na brzuszku jest jędrna, gładka i elastyczna. Nawet ginka powiedziała że dawno nie widziała takiego ładnego brzuszka.

Wikama dzięki za troskę. Już lepiej-dzisiaj się prawie nie budziłam w nocy, o dziwo nawet na siku. A jesli chodzi o sen to mi też się dzisiaj śniło, że rozpoczął się poród. Tfu!tfu! nie chcemy rodzić w 2012!

Ani@k gratuluję kochana, spokoju i optymizmu życzę. &&&&& za nudną ciążę

Ostatnia edycja:
Mgiełko ja dzisiaj odbieram iga, po 13 mam zadzwonić i się upewnić czy są. Jak będą to może już mi powiedzą przez telefon a jak nie to mąż odbierze. I tak naprawde się okarze czy jestem chora czy nie. Ja mam igg ujemne a igm dodatnie co świadczy że to jest albo świeże zakażenie albo mój organizm wytwarza sam przeciwciała igm. Wièc czekam na wyniki jak na wyrok. Ja korzystam z lab w szpitalu zakaźnym na Wolskiej w Warszawie. Mają bardzo wiarygodne lab. Lekarza zakaźnika też mam wybranego, tylko czekam na wyniki i zobaczymy czy mam się z nim umówić. Bardzo Ci kibicuje. Czytałam na innym forum że szybko wykryte toxo i leczone daje duże szanse ma urodzenie zdrowej dzidzi:)

Dzień dobry!

Aniak, Mgiełka gratuluję!!! I oczywiście trzymam kciuki.

Nanu a gdzie kupujesz to mydełko, bo ja go szukałam u mnie i nigdzie nie mają :-(

czesc dziewczynki :-)

wstalam i ja :-) dzis juz tylko jedna zmiana koszulki byla nad ranem jak mlodego budzilam na antybiotyk :-)
zbieram sily na prysznic, bo musze wyjsc dzis na ulice :-D a wygladam... no comment :-D

Ani@k mordko Ty moja no wreszcie sie i tu pochwalilas :-) juz sie zastanawialam, czy te super wiesci to sama mam przekazac ;-)
Ty wiesz jak bardzo sie cieszymy z Twoich II, zadnych sensacji mi tu prosze nie wymyslac, na Sylwku grzecznie na bezalkoholowym i nie skakac za duzo :* grzecznie brac progesteron i pierwsze co w nowym roku MARSZ do gina z bananem na buzi :-)
Moj najpierw sie pytal czego rycze jak czytalam forum, a kilka chwil potem sie ciesze jak glupia... myslal ze film jakis ogladalam :-D

Mgielka ja ogolnie bardzo sobie chwale szpitale w Lodzi, rodzilam w CZMP i szpital jak szpital, ale personel to jak anioly.

Myszko ale zobacz, skubana, Ani@k się nie pochwaliła nam tutaj, tylko napisała zwykłego posta a wykres w sygnaturce!
Ani@k co tak cichaczem!! My tutaj chyba możemy wiedzieć co nie? Zaglądasz tu na wątek? Bo ja dopiero od kilku dni jestem - że się tak wyrażę - "z powrotem" i mam nadzieję że nie ucieknę już.
Pisz kochana co tam było słychać u Ciebie!

Myszko tez wygladam na "idz stad i nie wracaj" ale cholernie nie chce mi sie nic, jak usiadlam ze sniadaniem na kanapie tak siedze juz godzine. Boszeeeee jaki len ze mnie!!
Choc tyle, ze wstawilam pralke! juz z rzeczami malej!

Kurcze dziewczyny tak nie zapeszajac chyba musze powiedziec, ze jakby mi lepiej. Nos owszem zawalony, ale jakby mniej kaszle i ogolnie w lepszej kondycji chyba jestem (no oprocz lenia)

Danutaski wlasnie jedna z dziewczyn z 30tek kupila te kosmetyki Hippa, ale jeszcze ich nie sprawdzala i tak z ciekawosci weszlam zobaczyc co to jest i mozna stosowac od 1go dnia zycia wlasnie. Ciekawa jestem opini, bo generalnie chyba Hipp jest biologiczny to i kosmetyki powinny byc dobre.
Myszka ty cos wiesz na ten temat, bo to chyba niemieckie?

Ani@k no wreszcie sie i tu ujawnilas!! Buzka :*

Gatto my na razie nie będziemy eksperymentować, bo skoro to co mamy się sprawdza to przy tym zostaniemy.
Kochająca_mamo a co u Ciebie?

reklama
Kitus hipp jest niemiecki ale jeszcze nie zaglebialam sie w temacie, po nowym roku wejde do drogerii to zobacze co i jak. Chyba, ze chcesz zeby Ci cos wsadzic do paki? No ja sie ruszylam ogarnac, bo nie wiem jak poczta dzis pracuje... przed swietami pelna, bo sla paczki... po swietach pelna bo znow sla paczki zwracajac prezenty... zidiocialy narod do cna :-D

Do góry