reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

myszka a ludzie się napalają i kupują takie używki za większą kasę niż nóweczki, bo okazja okazjaaaaa trzeba brać :-p

nanu fajna miejscówka :) ee dwa dni to poszalejecie, my mieliśmy jednodniowe i myślę, że jest lux bo się człowiek tak nie zmęczy :-p mój brat za półtora roku ma właśnie dwudniowe, aż jestem ciekawa ile osób padnie po pierwszym dniu :p
ale widzę nie daleko Nysy macie, bardzo lubię to miasto, takie małe, zadbane :-)

my mieliśmy wesle w takim ośrodku wypoczynkowym, faaajnie tam jest Centrum Aktywnego Wypoczynku - Borek | Restauracja Aquarius , aż wspomnienia wróciły :)

Ostatnia edycja:
reklama
Izka tutaj nie tyle okazja, co marka, marka wszystko musza miec markowe... tez nie za bystry narod ;-)

Kicia edukacja, edukacja ale gdyby mialy w perspektywie isc siedziec jak za morderstwo to inaczej by jedna z druga robila... w tym wzgledzie kobiety maja zbyt dobrze, zbyt lagodnie sa traktowane...
zeby bylo weselej te co rodza zywe noworodki maja prawo do depresji, mamy ktore rodza martwe czy ronia... juz tego prawa nie maja... a maja o wiele wieksze powody aby sie tej depresji nabawic, zreszta kto wie lepiej jak nie my...

ide zlegnac do lozeczka, ta dyskusja o tych pseudo "matkach" jest nie na moje nerwy...
wlacze jakis idiotyczny film i moze mi sie przysnie ;-)
milego wieczorku Lasencje :-)

Myszko a czy widziałaś, że raz był artykuł o mamie Madzi, jak w stroju kąpielowym jeździła konno i wypowiadała się że teraz ma czas na własne hobby! Normalnie para mi z uszu leciała. A potem w necie widziałam lalki, tylko się zastanawiam czy ktoś naprawdę sprzedawał czy to na podpuchę było zrobione.

Gatto co do okien życia, to nic że mało osób z tego korzystało, nawet gdyby to miało być jedno dziecko w ciągu roku, czy nie warto? W końcu, ile jest warte życie noworodka, który jeszcze nawet nie zdążył poznać tego świata? Nie rozumiem czemu chcą to zlikwidować.

Danutaski ja juz dzis pisalam co zrobilabym z tymi.... Za piz...i na latarni by wisialy wszystkie bez wyjatku. Dla mnie ta cala depresja to nic innego jak usprawiedliwianie dzieciobojstwa. Chory kraj, chory system i tyle. A bedzie gorzej.

Danutaski jestem tego samego zdania, nawet jedno uratowane i oddane do adopcji dziecko rocznie to juz sukces! Ale widac komus to przeszkadza:-( Nie wiem nawet czy koszt utrzymania takiego okienka jest duzy, pewnie znikomy i tymbardziej tego nie rozumiem komu w oczy wlazil??

Ciezkie klimaty dzisiaj:-)

Mgiełko ja też prawdopodobnie mam toxo. Dowiedziałam sie w piątek i teraz czekam na awidność. Dostaje rovamycine, ale jeszcze czekam na resztę badań. U mnie sytuacja jest nieco inna ja mam igg ujemny a igm dodatni i spada. Czekam na te wyniki jak na zbawienie, pewnie masz tak samo. Trzymam za Ciebie kciuki! Powodzenia

Dziewczyny nie ma co rozmyślać o takich patologiach jak matka Madzi z Sosnowca czy jakaś prostytutka która rodzi dziecko i zostawia je w kiblu... My walczymy o życie a one kompletnie go nie szanują, naprawdę szkoda czasu na takie bestie.

tak sobie dzisiaj z mężowym pomyśleliśmy, że jeżeli w piątek usg będzie ok to w sobotę pojedziemy oglądać sobie rzeczy dla Maluszka. Tak żeby trochę pozytywniej się nastroić!

reklama
Do góry