reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hehe:) wygoda fajna rzecz:)
jednak jak ostatnio wypunktowałam co jeszcze musimy kupić to stwierdziłam,że lepiej jak wezmę co dają:) zwłaszcza że na wesele wciąż jeszcze nie mamy całej kwoty odłożonej:)

Dziewczynki jak tak patrzę na te Wasze suwaczki to naprawdę czas leci jak szalony :tak:
Gatto ja te ostateczne porządki w ciuszkach robiłam prawie na ostatnią chwilę, tak samo z walizką - niby spakowana ale ciągle w niej czegoś brakowało ;-)to chyba dlatego że uświadamiałam sobie że poród zbliża się wielkimi krokami!
Historia masakra! W ogóle, to nie wyobrażam sobie urodzić w kiblu :eek: no a zostawić dzidzię to już wcale! Wiedziała że to pewna śmierć!
A co do ruchów, gdy Ty jesteś aktywna, to dziecko śpi, bo jest kołysane. A gdy się kładziesz to przestajesz kołysać więc dzidzia się nudzi i zaczyna się bawić! Dlatego maluszki najwięcej rozrabiają w nocy.
Marta-l cieszę się że wracasz do zdrówka :tak:
Magda_88 test owu może wyjść pozytywny kila dni pod rząd i to nic dziwnego. Też tak miałam w cyklu w którym zaszłam w ciążę! Więc jak się staracie, to do roboty ;-)

Co do wózka, my kupiliśmy używany Graco Symbio i wcale nie żałuję. Jest lekki, rączka przekładana, wszystko dosłownie na "klik", bardzo zwrotny, poręczny, łatwo się składa i rozkłada, polecam.
Używany komplet kupiliśmy za1500zl, tutaj przykładowe zdjęcia http://ekowozki.pl/Wozki-wielofunkcyjne/Wozek-Graco-Symbio-7w1-GO.html

Ostatnia edycja:
Danutaski cos link nie wszedl ;-)
Co do nowego a uzywanego, wiadomo uzywany nizsza cena... choc po tym maxi cossi to juz pewnosci nie ma :-D owszem moze sie zdarzyc tez ze bdb stan to nie dla wszystkich to samo oznacza, no ale mysle, ze skoro do odbioru wlasnego to i ten stan sie bedzie zgadzal;-) zobaczymy

Nanu my w sumie nie mamy takich wydatkiow ja Wy, wiec jedynie co oszczedze na wozku to dorzuce do mebli ;-)

ale czarna buda bedzie dzialala latem jak sauna, dlatego my szukamy korowych ok granat tez dosc ciemny ale jakos nie nastawiam sie za nadto na wygrana.

o ja pierdziuuu udusiłabym tą kobitę własnymi ręcami!! po cholere to dziecko w ogóle nosiła pod sercem skoro wiedziała jaki będzie jego koniec :/

a co do wózków to jest tyle tego że łohohohooooo, ciężko coś wybrać. Ja narazie się za tym nie rozglądam, ale jak przyjdzie co do czego to będzie ciężka sprawa :-p

nanu a kiedy to weselicho? niestety jeden dzień zabawy, a koszt jak ta lala :-p

witajcie dziewczyny
ja się nie odzywałam od wiosny, bo im więcej wchodziłam na ten wątek tym gorzej mi było pogodzić się ze stratą,
ale chcialam się przywitać pogratulować ciąż,
mi też się udało, niestety dobiła nas toksoplazmoza pierwszy wynik igm 1,9 igg 110 - czyli obydwa dodatnie, biorę antybiotyk, na oddziale zakaźnym będą mi potwtarzać badania 7mego i wtedy się okażę czy do zakażenia doszło przed zajściem w ciążę czy po, no kolokwialnie powiem: jak nie urok to sraczka

wtrące się do wózka : ja też kupie ROAN MARITA też bez skrętnych kół, mieszkam w lesie i córki wózek byl super nowoczesny skrętne kółka i sie nie sprawdził ( kółka blokowałam bo tu gdzie mieszkam nie dało sie jeździć) poza tym ten ma najdłuższą gondolę na rynku bo aż 84cm ( nawet wózki za 3 tysiące takiej nie mają) a ja chce jak najdłużej wozić dziecko w gondoli, ma się urodzić w lipcu a więc w zimie nie chciałabym w spacerówce, no ale to oczywiście wózek na moje potrzeby, każdy ma inne, a i znam ten wózek koleżanka miała i nieraz prowadziłam go

pozdrawiam was serdecznie

reklama
Witaj Mgielka, ja was tam na lipcówkach podglądam :-p bo termin mam koniec lipca, początek sierpnia więc sobie was tam podczytuję :) gratuluję fasolki i niech rozwija się zdrowo

Do góry