reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wikama ciezko gdy musisz lezec, a dziecko w domu az prosi sie o wspolne robienie czegos... ale lez ile sie da, a z mala zawsze mozesz zrobic po dwie identyczne (prawie identyczne, bo jedna robisz Ty jedna Mala) karteczki i na lezaco pograc w "pamiec" dobierajac pary ;-)

reklama
hej ,

Suana przy becie wyzszej niz 1000 cos juz mozna zobaczyc, wczesniej nie bardzo. Nie martw sie!

Ja tez jakos spalam zle, mialam koszmary, ale jakies takie nieskonkretyzowane, brzuch mialam twardy i jak nad ranem poczulam wiercaca sie Mala to sie uspokoilam.

to jeszcze wczesnie kochana, juz u ktores z dziewczyn w 5tc z kawalkiem lekarz tez nie znalazl pecherzyka a dwa tygodnie pozniej bylo serduszko ;-) to byla jedna z dziewczyn na kwietniowkach :-) ciaza ciazy nie jest rowna i nie ma co schizowac. Wszystko przez to, ze lecimy na hura do ginow zaraz po testach :-D a jak z Tomaszkiem chodzilam to gin mnie pognal i kazal wrocic jak beda 2 miesiace ciazy... przez cala ciaze zrobiono jedno usg i ktg w dniu przyjecia do szpitala 5 dni po terminie porodu z pytaniem po co ja tam przyszlam jak nic sie nie dzieje :-D

a ja za to dzis spalam jak zabita, nawet na siusiu nie wstawalam... albo nie pamietam :-D

Ostatnia edycja:
myszko ciężko to mi jest leżeć, bo ja nigdy nie umiałam wypoczywać! Jakbym wiatraczek miała w tyłku, wszędzie latałam, robiłam swoje a oprócz tego wyręczałam wszystkich, przede wszystkim męża. Wiki ma 6 lat, chodzi do zerówki i zajęcia ma od 8.30 do 16, we wtorki i czwartki jeżdżą na terapie więc w domu wtedy są dopiero o 18.30. Młoda jest bardzo samodzielna, chyba trochę mnie naśladuje ;), lubi sama się bawić, a jak chce być ze mną to kładzie się obok mnie, przytula sie a pó źniej gramy na xbox-ie czy gadamy w weekend robimy takie rzeczy bardzie manualne bo w tyg. nie ma na to czasu. Mój problem teraz polega na tym, że ja strasznie za nią tęsknię, zawsze ją woziłam do szkoły, na basen, na terapie, razem wracałyśmy to już mogłyśmy popaplać, a teraz czekam na nią przez te długie godziny i muszę się tego nauczyć. Wiem, że to głupie, ale ciężko mi się przestswić.

Wika dasz rade, choc swietnie Cie rozumie, a skor Mala juz spora i da sie chociaz wspolnie pograc na xboxie to juz latwiej. Mnie chlopaki przykluli do lozka zebym wylezala przeziebienie a tez wczoraj polecialam po corke sasiadow... choc nie moje to sie cholernie zzylysmy i zabawa w lozku byla przednia (mala ma 2 latka) dorwala wiatraczek i jezdzila nim po brzuczu, zeby baby sie pobawilo... :-D

myszko nie wytrzymałaś bez Małej Księżniczki, ale już chyba tak często do Was nie przychodzi po tych wcześniejszych sytuacjach? Przeziębiona jesteś? Oj to kuruj się Kobitko! Idziesz na kurs?

zapominajko a Ty jak ze zdrówkiem??? Przechodzi przeziębienie???

Wika no nie wytrzymalam, od tygodnia jej nie widzialam no i peklam :-D wiesz w dzien to ona nam zupelnie nie przeszkadzala, to chodzilo o te nocne eskapady starych. No ja juz tak od 4 tyg walcze z przeziebieniem, ale juz jest dobrze i w poniedzialek wracam na kurs ;-)

reklama
Cześć baby.
Ja chyba w nocy wysmarkałam mózg :baffled:

Sauna ja poszłam do gina w 8 tygodniu dopiero. Bo chciałam już zobaczyć serduszko. Wiedziałam, że jeśli mi powie, że jest pęcherzyk, ale nie ma serca to już bym miała jazdę, więc wyczekałam.

Suana te sny odejda po dwoch wizytach, ale schiza wroci pewnie jak u mnie okolo 20 tc.
Dzien dobry spiochy:-)

Kobieto rozwiń myśl, bo mnie właśnie jakieś durności dopadły i już znowu potrzebuję zje*ki...
Ale może to nie tylko moja domena ?

zapominajko a Ty jak ze zdrówkiem??? Przechodzi przeziębienie???

Dopadło znowu ze zdwojoną siłą. Rozkładając wszystkim. Młody znowu chory, ja i Adam też :confused2:

Do góry