reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kiciu kochanie idz spokojnie i zdejmij dziada. Kamien to nic innego jak siedlisko bakterii, tak mowi moj dentysta. Leczenie wg niego nie ma wplywu na ciaze, nawet ze znieczuleniem. Jak bedzie konieczne (mam madzieje ze jednak nie) to i wydlutuje mi 7-8mki bez rtg oczywiscie.

reklama
Myszka dostalam od razu dzisiaj zakaz wykonywania zawodu.Ja mialam caly czas 4cm szyjke.Tylko ostatnio mialam troche stresu przez moja przyglupawa juz teraz byla przyjaciolke i mysle ze to przez to_Ona dokladnie wie ze jestem w ciazy i ze jedno dziecko stracilam to robi mi caly czas na zlosc.Ale postanowilam od dzisiaj sprobowac sie takimi ludzmi nie przejmowac.Zobaczymy za poltora tygodnia mam sie zglosic a jutro mam zadzwonic po wyniki zelaza bo jak narazie byly super.A jak bedzie sie cos dzialo w miedzy czasie to natychmiast sie zglosic.

Karo no co to za przyjaciolka :/ ja tam bym jej wyjechala i wywalila za drzwi... Szkoda nerwow.
Polez zrelaksuj sie i nie mysl o niej, lepiej nie miec przyjaciol, jak takich jak ona.

Dzień dobry dziewczyny. Śniło mi się dzisiaj, że zamiast wyników bety miałam w systemie dokumenty, które trzeba wypełnić przed łyżeczkowaniem. Już leżałam na stole, kiedy się obudziłam.. Brr! Podświadomość kurcze :(

No niby wiem. I ciągle powtarzam sobie, że przecież tym razem może być wszystko ok. Ale poniedziałkowa beta 389,3 i noe widoczny jeszcze pęcherzyk na usg mnie trochę zmartwiły i panikuję..

Hej dziewuszki!
karo dobrze zrobiłaś, ze olałaś tą przyjaciółkę, zgadzam się z Myszką, że lepiej nie mieć przyjaciół niż mieć wokół siebie osoby, które nie wspierają tylko jeszcze dokładają do pieca :no:!!!
sSuana nie martw się tym, że jeszcze nic nie widać! Prawidłowo na pierwszą wizytę u gina powinno się iść 8/9 tc, dlatego, że robienie wcześniej usg jedynie powoduje niepotrzebny stres! Myśl pozytywnie! Ja jak byłam na pierwszej wizycie to też się stresu niepotrzebnie najadłam! Trzeba myśleć pozytywnie! Musi być dobrze!
Dzisiaj moja córa obudziła się rano i jeszcze nie wstała z wyrka, a już prosiła o naleśnika... Tak mało z nią ostatnio robię, że się zgodziłam! Zrobiłam jej jednego dużego i puszystego placka i posmarowałyśmy go serkiem, nutellą i zrobiłyśmy pisakami jadalnymi oczy, nos, usta i tym sposobem Wiki na śniadanie zjadła buzię murzynka :) niewiem czy bardziej się cieszyła plackiem czy tym, że robimy coś razem! A teraz leżę, żeby nie przegiąć! Więc ubiorę się dziś w południe :)
Miłego dnia dziewuszki!!!

reklama
suana nasza psycha tak działa, ale się nie przejmuuuuj bo to dobrze na maluszka nie wpływa :*
mi dzień przed betą śniła się non stop krew i krew i kreeew, normalnie budziłam się w nocy cała spocona fuuu :p
więc główka do góry, na kolejnej wizycie będzie już tylko lepiej

Do góry