reklama
Izka87
Fanka BB :)
laski potrzebuje pomysł na małę oszustwo
pomóżcie plissssss
w sobote przyjezdzaja do nas teściowie, bo mamy ich przekimać jedną noc bo zmieniają sobie płytk w mieszkaniu i nie ma jak tam chodzić
a w zwiazku z tym, że leżę plackiem a nie chcemy im jeszcze nic mówić póki nie widziałam serduszka na usg muszę coś wymyślić, żeby się nie domyślili, macie jakieś pomysły?;p
w sobote przyjezdzaja do nas teściowie, bo mamy ich przekimać jedną noc bo zmieniają sobie płytk w mieszkaniu i nie ma jak tam chodzić
witam
ja od wczoraj to juz wogole czarne mysli mam!
caly dzien lezelam,teraz poszlam troche na siedzaco poprasowac bo niestety nikt niezrobi za mnie bo to chyba jedyna rzecz ktorej M sie jeszcze nienauczyl,a teraz dalej lezec.Jak pomysle ze tak 4 miesiace to juz mnie depresja dopada ale dla malej zrobie wszystko co trzeba:-)
ja od wczoraj to juz wogole czarne mysli mam!
caly dzien lezelam,teraz poszlam troche na siedzaco poprasowac bo niestety nikt niezrobi za mnie bo to chyba jedyna rzecz ktorej M sie jeszcze nienauczyl,a teraz dalej lezec.Jak pomysle ze tak 4 miesiace to juz mnie depresja dopada ale dla malej zrobie wszystko co trzeba:-)
Izka87
Gatoo no i tu mamy problem, bo akurat teściowa ma problemy z rwą to ten temat zna na wylot 
już żywcem nie mam pomysłu
już żywcem nie mam pomysłu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Izka rozchoruj się i leż!
Gatto nie jestem widać sama w tym wariactwie...
Gatto nie jestem widać sama w tym wariactwie...
Iza jeżeli często chodzisz do toalety to powiedz, że złapałaś jakiego roto wirusa, że wymiotowałaś a teraz drugą stroną z Ciebie choroba wychodzi!
możesz też powiedzieć, że dlatego jesteś osłabiona i nie bardzo możesz dźwigać bo nie masz na nic siły... Tylko żeby choroby się nie wystraszyli i żeby nie szukali innego lokum... 
m
Dziewuszki wy już tak daleko doszłyście, jesteście w tak zaawansowanych ciążach a Dzieciaczki rozwijają się tak pięknie, że jak to kiedyś myszko sama powiedziałaś stres może doprowadzić do tragedii! Głowy do góry! Powieście sobie zdjęcia z usg w każdym możliwym miejscu i patrzcie na nie w każdej chwili smutku i przypominajcie sobie te momenty, kiedy na usg lekarz mówił, że serduszko zdrowe, że dzieciątko duże lub że jest tak energiczne, że fika tak intensywnie, że ciężko jest podejrzeć czy chłopczyk czy dziewczynka!
m
Dziewuszki wy już tak daleko doszłyście, jesteście w tak zaawansowanych ciążach a Dzieciaczki rozwijają się tak pięknie, że jak to kiedyś myszko sama powiedziałaś stres może doprowadzić do tragedii! Głowy do góry! Powieście sobie zdjęcia z usg w każdym możliwym miejscu i patrzcie na nie w każdej chwili smutku i przypominajcie sobie te momenty, kiedy na usg lekarz mówił, że serduszko zdrowe, że dzieciątko duże lub że jest tak energiczne, że fika tak intensywnie, że ciężko jest podejrzeć czy chłopczyk czy dziewczynka!
myszka2829
Wikima u mnie najpierw zawinil stres, a potem szpital i lekarze dali doopy po calej linii, wiec to co mowie o stresie to nie zadne strachy tylko brutalna rzeczywistosc.
Ja Was wcale nie strasze, tylko ostrzegam...sama bym w zyciu wczesniej nie pomyslala, ze taka dooperela jak stres na codzien przeciez nam nieobcy tak moze popieprzyc wsio...
Ja Was wcale nie strasze, tylko ostrzegam...sama bym w zyciu wczesniej nie pomyslala, ze taka dooperela jak stres na codzien przeciez nam nieobcy tak moze popieprzyc wsio...
reklama
myszka2829
Izka ja jednak powiedzialabym prawde, klamstwo ma krotkie nozki a potem pozostaja zle relacje na cale zycie.