reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko mnie np wieczorami wydaje sie, ze brzuch mi sie opuszcza i latam jak glupia do lustra sprawdzac... malenstwo chyba ma czkawke, bo dziwne dosc szbkie i kilku minutowe czuje motyle w brzuczu wiec tez juz sie zaczyna gdybanie itd... do tego jeszcze dodac ostatni atak wora... normalnie psychiatryk mnie czeka ;-) troche egoistyczne to jest, ale jak jest mala to nie mam czasu sie nad soba rozczulac, wiec dzis ja wezmiemy na spacer ze skarpeta dla Mikolaja... robia taka akcje na starym miescie, ze dzieciaki do lat 10 zostawiaja swoje skarpetki i odbior maja 6 grudnia ze slodkosciami ;-) poza tym juz poustawiali swiateczny market wiec widok bajeczny dla niej bedzie :-)

acha Zapominajko mnie ostatnio doktor dal Sinupret forte na katar i zatoki (rewelacja i ziolowy) i do tego Tussafug na powstrzymanie kaszlu (rowniez ziolowy i rownie rewelacyjnie zadzialal) nie wiem czy w pl sa te same nazwy, ale moze uda Ci sie cos w podobie znalezc i to jest dla dzieci od lat 7 przeznaczone ;-) oczywiscie bez recepty

Ostatnia edycja:
reklama
Suana - za wczesnie na usg. Juz pisałam, że mnie wczesniej nie chcieli zapisac, bo nie ma sensu. Nie zobaczy lekarz serduszka to się będę tylko martwić a to by była normalna rzecz, trzeba przyjść w 6 tyg. , żeby było widać. Jak w poprzedniej ciązy byłam w 5,4 tyg na Usg tez nie bylo widac serduszka, tydzień później juz było. Tak więc spokojnie czekaj.

Myszko Sinupred nawet w domu mam, ale nie byłam pewna, czy wolno.
Zaraz sobie zaaplikuję.

Ja mam jazdy innego rodzaju, ale już się próbuję ogarnąć :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny! Wyniki bety już są, wzrosła prawie do 900.. Uff! Zdecydowanie lepiej się czuję. Następna wizyta za 2 tyg więc powinno być już nie tylko widać ale i słychać :)

haha laski coś dla rozweselenia :p
mąż mi właśnie powiedział, że wyglądam jak z biedaszybów - rozczochrana z rozciągnięta piżamą :D

suana ja drugiej bety nie robiłam, żeby się nie denerwować. Co ma być to będzie, a przecież będzie tylko LEPIEJ!

reklama
Do góry