myszka2829
Fanka BB :)
Zapominajko mnie np wieczorami wydaje sie, ze brzuch mi sie opuszcza i latam jak glupia do lustra sprawdzac... malenstwo chyba ma czkawke, bo dziwne dosc szbkie i kilku minutowe czuje motyle w brzuczu wiec tez juz sie zaczyna gdybanie itd... do tego jeszcze dodac ostatni atak wora... normalnie psychiatryk mnie czeka ;-) troche egoistyczne to jest, ale jak jest mala to nie mam czasu sie nad soba rozczulac, wiec dzis ja wezmiemy na spacer ze skarpeta dla Mikolaja... robia taka akcje na starym miescie, ze dzieciaki do lat 10 zostawiaja swoje skarpetki i odbior maja 6 grudnia ze slodkosciami ;-) poza tym juz poustawiali swiateczny market wiec widok bajeczny dla niej bedzie :-)
acha Zapominajko mnie ostatnio doktor dal Sinupret forte na katar i zatoki (rewelacja i ziolowy) i do tego Tussafug na powstrzymanie kaszlu (rowniez ziolowy i rownie rewelacyjnie zadzialal) nie wiem czy w pl sa te same nazwy, ale moze uda Ci sie cos w podobie znalezc i to jest dla dzieci od lat 7 przeznaczone ;-) oczywiscie bez recepty
acha Zapominajko mnie ostatnio doktor dal Sinupret forte na katar i zatoki (rewelacja i ziolowy) i do tego Tussafug na powstrzymanie kaszlu (rowniez ziolowy i rownie rewelacyjnie zadzialal) nie wiem czy w pl sa te same nazwy, ale moze uda Ci sie cos w podobie znalezc i to jest dla dzieci od lat 7 przeznaczone ;-) oczywiscie bez recepty
Ostatnia edycja: