reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszka ksiezniczka przesliczna
Anila zdrowka zycze zeby temperatura spadla.

ja dzsiaj dostalam pierwsza pelna walizke ciuszkow.Jutro sobie wszystko na spokojnie poogladam.My tez pomalu kupujemy bo niechcemy tyle kasy naraz wydac i dopoki obydwoje pracujemy.Odkladamy i co miesiac kupujemy cos.

reklama
Nanu- bardzo mi się podoba ten wasz hotelik... wystrój delikatny i elegancki, okolica zapowiada sie też wspaniale i jeśli cena na stronie jest aktualna to też wydaje się bardzo atrakcyjna... świetny wybór!
Karo jest znacznie lepiej - dziękuję!
cisza tu taka i spokój jak w najcieplejsze letnie weekendy :)
dobrej niedzieli!

dziendoberek :-)

wszystkie na lonie rodziny sily regeneruja :-) nie ma co sie dziwic ;-)
mnie tez pilnowanie maluchow sasiadow sluzy dluzszym spaniem porannym :-D

Anila duzo zdrowka i kuruj sie :-)

Dzień dobry;
Anila zdrówka!!!!!

A co do zakupów to moja bardzo dobra koleżanka też miała zamiar wszystko razem ok 7-8 miesiąca zakupić. Nastał czas, pojechali z chłopem na zakupy i ona na wylądowała na podtrzymaniu, a on się załamał, bo nie wiedział o co chodzi (takie duże dziecko z niego).
I sobie nie pokupowała.

Oczywiście żadnej z nas tego nie życzę!!!!! Napisałam w ramach "dowcipu" od losu.

Nanu bardzo fajna miejscówka!!!

U nas lepiej tzn. kaszel mokry, a to już dużo lepiej.

Zapominajko to dobrze, ze juz mokry znaczy ze antybiotyk trafiony i zaczyna dzialac :-)
Zapominajko ja osobiscie nie kupuje z masla, ze gdyby cos to bede miala... tylko z czystej chlodnej kalkulacji. W zaden sposob bym nie dala rady na ostatnia chwile, a co ma byc i tak bedzie i my na to wplywu nie mamy najmniejszego. Z kasa jest tak, ze jak masz kredyt i go splacasz jakos to idzie, to samo gdy juz cos kupisz tej kasy nie liczysz... a gdy odkladasz zawsze cos akurat sie wydarzy i kasa sie ulatnia (przynajmniej u mnie tak jest)... wiec jak juz kupie, to mam i nie mysle nad tym ;-)

Hej dziewczynki,

oj jakies chorobska tu sa!! Precz!

Tez mysle, ze robienie zakupow na ostatnia chwile jest bezsensowne. Po pierwsze dlatego, ze wydanie duzej kasy na raz jest bolesnym ciosem, a po drugie, ze czasem troche to wychodzi na sile, bo musisz i nie masz moze wyboru. Zawsze warto skorzystac z jakiejs promocji czy obnizki i zaoszczedzic.
My sie jutro wybieramy do Ikea i chyba juz zrobie zakup lozeczka, tak dzien przed operacja, coby sobie wzmocnic morale hehehe:)

Gatto uszy do góry :-D będzie dobrze... całe zastępy zaciśniętych kciuków gwarantują sukces tej misji:-D
a jak już będzie stało łóżeczko... mnie osobiście to wzrusza... to już takie namacalne...

Kicia bedzie dobrze i zobaczysz, ze bedziesz sie sama z siebie smiala :-)

Wiecie co?? ugotowalam sobie (specjalnie, bo uwielbiam) zalewajke na zurku slaskim i kielbasce wedzonej w kominie, z grzybkami i zezarlam polowe... na to eM wpada do kuchni zawinal sie jak bylam w wc i schowal mi garnek z zupa :-D ale bylam zla... bo tak to co weszlam do kuchni to bach i do garnka zagladalam :-D no i oczywiscie podjadalam :-D
Mowie dzis do mlodego, ze zupka dzis juz tylko dla mnie jest, a oni maja schabiki... a ten gadek maly z tekstem... juz cie nie lubie:szok::-D

Ostatnia edycja:
Gatto będzie dobrze!!!! My tu wszystkie bedziemy za Ciebie mocno trzymały kciuki!
A kiedy do nas potem wrócisz?

Myszko chyba musisz zalewajkę częściej gotować!!! :-D

A tak sobie jeszcze pomyślałam, że dla mnie zakupy to takie dozowanie przyjemności. Uwielbiam zakupy :-D

reklama
Powiem wam dziewczyny ze ja nie wiem czy sie odwaze cokolwiek wczesniej kupowac. Jak tylko o tym mysle, natychmiast staje mi przed oczami obraz mnie samej pakujacej wszystkie ubranka z komody dzien przed pogrzebem... Nie chcialabym tego przezywac kolejny raz :/

Do góry