reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dzien dobry :-)

Magda to kciukamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elu udanych zakupow :-) i warto polazic i poogladac co maja w ofercie dla bobaskow, moze akurat cos Ci w oko wpadnie ;-)

Dzień dobry;

Suana ja mam 2 koty, nigdy na podwórku nie były,są typowo domowe i nie miałam toxo. Od pół roku się badam i nie ma.

P.S. Trzymajcie kochane kciuki,mam szczyt owu!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto super!!!!

Myszqo ta karuzelka z linku który podałaś wg mnie nie jest fajna. Iggy miał ją i niestety miśki blade, te wyświetlane również mało widoczne, chyba, że jest bardzo ciemno i sufit bardzo nisko.
Kasy wtedy kosztowała sporo a była nijaka w całej okazałości.
Potem mały dostał taką zwykłą od mojej przyjaciółki. Miała intensywne kolory i żywszą melodyjkę i Iggy ją uwielbiał.

U nas kaszel...czyli standard :dry:

Zapominajko dzieki za uwage na bladosc kolorkow, podowiazuje kolorowe wstazki na poczatek ;-) jak nie pomoze to dokupie inne zabawki ;-), a ciemnosc u nas panuje jak cholera musze palic swiatlo w lazience, zeby sie nie rozbijac po scianach w drodze do niej :-D ledy kupilam z mysla o podswietleniu komody w razie katastrofy nocnej ;-) i karmienia, zeby duzego swiatla nie palic dziecku dodatkowo je tym drazniac :-). Mieszkania tutaj maja standartowo 2,50 m wysokosci no i ten pilot mnie przekonal ostatecznie :-D, ale w razie co to kupie najwyzej druga ;-)

Zapominajko a jak dlugo Iggy ma juz ten kaszel?? moj mlody tez tak o tej porze roku mial jak juz liscie opadly i zaczely sie procesy gnilne... zaden antybiotyk rady nie dawal, clemastinum i owszem jak reka odjal ;-) moze warto by bylo zrobic testy alergiczne... choc 99% dzieciakow wyrasta z alergii ;-) i z doswiadczenia wiem, ze lekarze nie wspominaja nawet, ze to moze byc na tym tle... lepiej dzieciaki antybiotykami szprycowac :-(
Teraz u Malej lekarka nie widzac dziecka zalecila leki na astme... Marta popraw mnie jesli sie myle, ale one sa najczesciej na sterydach... Mala dostaje co wieczor syrop anty alergiczny i juz nie wybudza sie w nocy kaszlem, a i kaszle z kazdym dniem jest slabszy i rzadziej... obled jesli chodzi o pediatrow i ich podejscie do leczenia dzieci...

dorwalam sie do aparatu ;-) Zapominajko to jest ta nasza Mala Ksiezniczka :-) na urodzinkach w domciu
DSCF0192[1].jpg
a tu sposob na jedzenie spagetti :-D ciekawe czy ciotek bedzie krzykac czy nie;-) :-D
DSCF0196[1].jpg

Ostatnia edycja:
Ela trzeba bylo widziec jej miny w ZOO jak Tomaszka kozy oblazly bo je dokarmial:-D az mi zal, ze nie zdarzylam foci machnac :-D
oburzenie, zazdrosc i do tego strach, bo co raczki wyciagala to te kozy lecialy do niej :-D
p.s.
Tomek to pierwsze slowo jakie zaczela mowic i pierwsze co robi jak wpada do nas to szuka Tomka, bawia sie razem, tuli sie do niego ;-) chyba pierwsza milosc jej zycia :-D

wspolne lody DSCF0056[1].jpg zobacz tam jest "fish fish" DSCF0057[1].jpg Tooobaaakkk DSCF0153[1].jpg przedstawiam Wam "fish fish" :-DDSCF0084[1].jpg
oczywiscie po "fish fish" konieczna zmiana ubran, bo wszyscy wygladalismy podobnie do mnie...DSCF0098[1].jpg

Ostatnia edycja:
reklama
mala ma fiola na punkcie sprzatania i tragedia jak jej sie lapki ubrudza :-D
smieje sie i mowie do mlodego, (to co ojciec mnie powtarzal ;-)) jak sobie wychowasz, tak bedziesz mial :-D

( po edycji dodalam pare zdjec z ZOO, ale niestety bez jej minki z kozami :-D)

Ostatnia edycja:
Do góry