reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka :)

Witam po długim weekendzie, dzisiaj dopiero wróciliśmy do domu, byliśmy u moich rodziców. Śmieszne było przytulanie z siostrą w pokoju obok, ale wczoraj trzeba było :) Myślicie, że dobrze zaznaczyłam owulację i już boboseksy niepotrzebne? Odkąd mierzę tempkę tam na dole to mam jakieś małe różnice, po śluzie owu zaznaczyłam.

reklama
Nanu masz rację, ale oczywiście włączyło mi się myślenie, że to pewnie nie była owulacja i może powinniśmy jeszcze 2 dni się przytulać. Wiem ile żyją plemniki i kiedy są płodne itp, ale standardowo panikuję :)

Witam w ten deszczowy poranek.
Magda, gatto trzymam kciuki!!!!!!!
Zapominajko zdrowka dla malego.
Mnie cos od paru dni piersi nie bola... nawet nie budzilam sie w nocy na siusiu wiec juz zaczelam panikowac, jednak od 2 dni znowu wstawanie w nocy do wc, troche mnie to uspokoilo, a was ciagle piersi bola?

Mnie bola,choc bywalo gorzej.... ale sikam na potege-wkuurza mnie to!

Dzien dobry tak wogole,ja jz w praccy glodna na maxa ale nic nie moge bo od 8 przychodnia otwarta a badania przed wizyta musze zrobic.....

reklama
Czesc Lasencje

Ale brzydko za oknem u mnie leje ale jest w miare cieplo:-)alez mi sie nie chce isc do pracy:-:)zawstydzona/y:weekend minal leniuchowo polegiwalam cala sobote i niedziele az mnie wszystko boli od tego lezenia:-Dona-to-ma wygladaja inaczej caly czas a natezenie bolu jest rozne nie wiem od czego zalezy:no:w sumie czuje sie dobrze ziewam non stop ale to moze troche i przez pogode i czasem jakas delikatna mdlosc mnie napadnie zachcianek narazie brak:-p

Do góry