reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Suana to co sie stalo, juz sie nieodstanie... i wcale nie jest powiedziane, ze sie powtorzy... choc kazda z nas ma to gdzies w glowie zakodowane i z momentem staran juz mamy swiadomosc najgorszego co moze przyniesc los... a mimo to probujemy i staramy sie zyc normalnie na ile sie da.
Nie mamy wplywu na to co los da, ale mamy wplyw na to co chcemy dac maluszka jak juz do nas dolacza i mysl o tym, a nie o pakowaniu...

reklama
Sauna mnie przez ostatnie miesiące paraliżował strach przed szpitalem, plamieniami.
Ale staram się "nie myśleć".
Nie mam wpływu na to co może się stać. I staram się nie przyjmować do wiadomości, że w ogóle cokolwiek złego może spotkać maluszka!!!
Postaraj się uwierzyć w to, że będzie dobrze!

Dziewczyny trudno jest zapomniec, ale trzeba myslec pozytywnie i wierzyc, ze zle sie nie powtorzy.

Zapominajko nie wiem kiedy wroce, pewnie napisze smska do Myszki to wam da znac co i jak :)

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia! Ja sobie cały czas powtarzam, że tym razem MUSI być dobrze. Ale są dni, że się boję.. No ale póki co nie mam czego, najpierw musimy się dobrze postarać :-D

Magda, kciuki zaciśnięte na maxa :)) Obyś za 2 tyg wkliła nam tutaj zdjęcie pięknych II :-)

Gatto, bardzo fajnie, że wyniki dobre. Oby tak dalej! I za Ciebie też mega mocno trzymam kciuki!

Myszko, mała jest absolutnie obłędna :))))) Prześliczna dziewczynka :tak: Nie dziwię się, że przysparza Wam tyle radości.

Elka, a Ty jak się czujesz?

Anila, dużo zdrówka!

Zapomnajko, dużo zrówka dla małego! I dla Ciebie oczywiście też :)

Nanu, jak się udał wypad weekendowy? Trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze :)

reklama
Hej baby!

ja właśnie wróciłam do domu, jedynie kuriera zdążyłam zorganizować, bo oczywiście skleroza zapomniałam tel. służbowego od rodziców.... Zaliczka za wesele zapłacona, termin zaklepany, mama do babci zawieziona..... ufff... przydałby się jutro dzień wolnego:p

Gatto kciukasy zaciskam mocno!!!!

resztę gorąco ściskam, podczytywałam Was cały weekend z tel - tak więc niby jestem na bieżąco a jednak tabula raza jak mam Wam w szczegółach popisać.... W każdym razie miłego pocztku tygodnia! spadam na must be the music - wkońcu trzeba potrzymać kciuki za kumpla z LO:)

Do góry