reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A u mnie wszystko po staremu ;) Przedwczoraj zarezerwowalismy wyjazd sylwestrowo- nartowy do Włoch, więc się jaram:-).
W rodzinnych sprawach jest troszeczkę lepiej- rodzice pracują nad swoim związkiem..
Co do moich stanów to raz jest lepiej a raz gorzej. Mąż wysyła mnie do psychiatry- wiec może się przejdę- jeszcze nie zdecydowałam.
A tak zupełnie generalnie to jest ok :) oboje dużo pracujemy, a ja ozdabiam mieszkanko (bo mamy troszeczkę gotówki wreszcie). Kupuję świece, szukam stron DIY do robienia ozdób w domu..juz nastawiam się na Święta..
Chyba kolejny cykl będzie 'starankowy', ale nie będę na razie więcej udzielać się na forum, nie będę prowadzić analiz cyklu. Robimy wszystko tak jak za pierwszym razem +ACARD + folik.
Na samą myśl cała się trzęsę ze strachu, ale z drugiej strony gdzieś tam siedzi we mnie TERMINATOR :laugh2:.

Ściskam Was mocno dziewuszki!!

reklama
Martoocha ja bylam swojego czasu u psychiatry pomoc mi chyba nie pomoc, ale uswiadomil mi, ze jeszcze nie jest ze mna tak zle i ze sama sobie poradze z kryzysami... nie pomylil sie ;-)
uwazam, ze warto pojsc, zaszkodzic nie zaszkodzi a pomoc moze ;-)
u nas od jutra najpozniej piatku zaczna sie klimaty swiateczne w sklepach i na miescie, wiec atmosfera szybko sie udziela ;-)
Martus dobrze, ze masz tego swojego wewnetrznego terminatorka inaczej bys zwariowala ;-) powodzonka w "starankach" i najlepiej nie myslec, ze sie staramy ;-) lepiej ok juz jestesmy gotowi i chulaj dusza piekla nie ma ;-) wykresy, analizy odstaw na bok... tylko Cie stresuja niepotrzebnia i mysl duzo pozytywnie :-) :* w koncu przeciez musi sie udac :-)

Witajcie;

Fuma jak @?

Martoocha fajnie, że jesteś, a wyjazdu strasznie zazdroszczę!!!

U nas młody w dalszym ciągu chory. Juz mi zaczyna przeszkadzać ten stan :baffled:
Ile można chorować?

cześć dziewczynki, wpadam na chwilkę się przywitać i życzyć spokojnego weekendu. Jak tylko A. wróci z pracy jedziemy do rodziców- mój ojciec po nas przyjedzie. Niedługo przyjdzie moja szwagierka pomóc mi ufarbować włosy bo już są długie i mam problemy zwłaszcza z tyłu głowy. Muszę sprzątnąć klatkę panu świnkowi bo już nie pachnie ładnie a na weekend Edek jedzie z nami ofkors. Nerwy mi już przeszły, postanowiliśmy nie naprawiać auta bo ten tysiak lepiej dołożyć do nowego. Tata obiecał parę groszy dać :-D więc po nowym roku będziemy się rozglądać. Chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo nasze stare autko byłoby troszkę za małe dla powiększającej się rodziny.

Elka &&&&&&&&&&&& za wizytę.

Zmykam kochane, postaram się podczytać w weekend ale nie wiem gdzie dorwę kompa. Wracam w niedzielę wieczorem

Dziewczeta witam, dziekuje za zyczenia!!

Elka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i juz czekam jak sie pochwalisz jakims zdjeciem no i bijacym serduszkiem twojej kruszynki!

Magda nie znam sie na testach, kupowalam jaki podszedl:tak:To chyba nie wazne jaki byleby ciaze wykryl :tak:ogolnie slyszalam ze te clearblu sa najczulsze:tak:

Martoocha musisz zdecydowac ty czy rozmowa z psychiatra jest ci potrzebna. Wiesz czasem warto porozmawiac z kimkolwiek byleby to byla obca osoba, ktora popatrzy z innej strony na problem. I pielegnuj terminatora, bo warto!:-):-)

Wszystkim zycze milego dluugiego weekendu, kto go oczywiscie ma, bo dla mnie to wsio rybka :)

Aaaaa, dzis w nocy Mala mnie obudzila, bo tak sie wiercila i takie kopniaki dostawalam, ze nie dalo sie spac! Se pore wybrala:-D:-Dchyba z godzine tak wariowala:-D

U nas niema swieta.Ja siedze w domku to obojetnie ale M. ma popoludniu zmiane wiec musi do piatku.Ja sie zabieram za sprzatanie a jutro odwiedzi mnie polozna.To sie poznamy i musze popytac o szkole rodzenia.Nadal jezdze i ogladam dzieciece pokoiki ale albo sa jakies rozowe okropne albo ceny takie ze mi uszy opadaja.Babyrooms: PAIDI — Möbel für Kinder und Babys bym chciala pokoik tzn chodzi mi tylko o mebelki bo za rozowymi scianami nie jestem.
Marta udanego wekeendu u rodzicow.
Elka trzymam kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja praktycznie od tamtej niedzieli czuje czasami ruchy.Najpierw myslalam ze to nie to ale teraz czuje ze to musi byc nasza mala.Lekarz juz ostatnio mowil energiczna jak mamusia

Karo sliczny ten pokoik i te rozowe sciany, nawet jak jestes przeciw to z tymi bialymi mebelkami sie super komponuja! Widzisz, ja mam pokoj z bialymi scianymi i jest biala szafa i komoda i lozeczko tez beda biale wiec musze cos pokolorowac, jakies naklejki na sciany, jakies firany kolorowe i dodatki, bo inaczej bedzie zimny i nieprzyjemny.

reklama
Ja wlasnie do tych mebelek znalazlam taki przyjemny super turkusowy kolorek.moze niewszystkie sciany ale jakies paski czy cos by byly super.Tylko szukam jakiejs tanszej opcji tych mebelkow bo normalnie kosztuja 1700 euro i troche mi to duzo.A gdzie Gatto ty kupilas swoje mebelki?

Do góry