reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda,ja mam w pokoiku małej jasny beż.Każdy chyba oprócz różu bedzie ok dla chłopczyka .
Marta- racja Bioparox brałam wziewnie a duomox to sa takie wielkie tablety fuuuj pamietam juz tez to brałam.:tak:

reklama
Magda mysle, ze zolty to dobry pomysl:tak:

My mamy bialy, bo tesc tak pomalowal zanim pojawila sie wiesc o dziecku, zreszta ja chcialabym dodatki kolorowe typu naklejki na sciane ze zwierzatkami z dzungli, a szafa jest biala i lozeczko i komoda tez beda, wiec dodam po prostu roznych kolorow, zeby sie radosnie zrobilo i juz:tak:

No my właśnie się zastanawiamy na jaki kolor pomalować,bo trzeba porządek w końcu zrobić w pokoiku. Ostatnio jest on składowiskiem wszystkich gratów, więc trzeba to ogarnąć :) W sumie myślałam tez o tym,żeby pomalować na biało i np. jakąś tapetę lub paski do połowy ścian zrobić.

Magda Gatto ma dobry pomysł. U nas w pokoiku było pomalowane na żółto ale to jeszcze po starych właścicielach- Toni miał taki wystrój. My nie malowaliśmy przy wprowadzaniu bo stwierdziliśmy że zrobimy pokoik jak dziecko będzie w drodze. I tak oto szybko z jednego remontu w drugi weszliśmy :-) a do tego momentu tzw ,,trzeci pokój'' był graciarnią i królestwem świnka.

hej kochane!
po pierwsze: Marta-l zdrowiej szybko!!!!

ja już po pracy, dzień minął pracowicie ale tak jak lubię, robię swoje i nikt i pierdołami d... nie zawraca:)
Wróciłam a S. już czekał na mnie z obiadkiem:) teraz śpi, pracował w nocy długo, więc z pracy wczesniej uciekł - teraz śpi troszkę:)

Ja muszę dokończyć jeszcze kilka pierdółek w projekcie i wysyłam. Akurat będzie tysiak na zaliczkę na wesele:) chyba w sb jedziemy zabukować....

U mnie w rodzinie też szpital krąży po głowach. W sobotę trafił do szpitala mój wujek, jest w ciężkim stanie 57 lat, serce....
wieczorem mają być jakieś wieści od cioci....
oby nam się pogrzeb nie trafił na święto zmarłych:/ :( tfu tfu!

dobra biorę się za kończenie projektu, potem lekarze i spanko!!!

Witam, przepraszam ze odrazu o sobie ale dopiero wrocilam z pracy i odrazu chce sie zapytac czy ktoras z was miala brazowy sluz? ja mam jakis taki brazowawy, jakby kawa z mlekiem moze odrobine ciemniejszy do tego wczoraj odrobine bolal mnie brzuch ale wzielam no spe bo bylam w pracy i nie mialam jak sie polozyc...
Przyznam ze jestem teraz w niezlym strachu...

Hej dziewczyny:)

Juz tu bylam dzisiaj dwa razy. Raz ,przeczytałam wszystko i chciałam odpisac a w tym momencie zdechł mi internet.A za drugim razem miałam już napisana długaśną wiadomośc i mi ja wcięło.

Internet nam nawala juz od piatku .Skubaniec pojawia się i znika, a jak się pojawiał to Mój rzucał się do kompa bo coś tam musiał zrobic do pracy. Jakoś przez weekend sie wyrobił ale mnie puszczał do kompa tylko ,zebym mogła tempkę zapiasać na wykresie.
Mam nadzieję ,że teraz się uda.

To po kolei:
Gratuluję mamusiom córeczek i synków-Marta :sliczne to zdjęcie Wojtusia. Pewnie przystojny chłopczyk z niego wyrośnie.Jak mi sie udadzą strarania i bęe miała córeczkę to będzie dla niego zonka jak znalazł :) Chyba ,że mi się trafi synek to wejdę w konszachty z mamusiami córeczek :)

Marta,przyczytałam ,ze jakieś chorobsko Cie dopadło . Wygoń chorobę precz.Życzę Ci zdrówka.

Anila -czy dobrze pamiętam ,ze masz jutro wiytę ? będę trzymac kciuki.

Loczkis : ja miałam na myśli ,zebys poszło do lekarza jak będziesz w Polsce, bo pamiętam ,ze miałaś pzryjechac na jesieni. Pamiętam ,ze pażdziernik miał być naszym miesiącem.U mnie to chyba raczej nie wypali ale ty masz jeszcze szansę. Trzyma kciuki za Ciebie.

Magda: to dobrze ,ze znalazłas dobrego lekarza. Mam nadzieję ,ze uda Ci się szybciej niż w ciągu trzech miesięcy. Powodzenia

Zapominajka , jak tam synek? Zdrowy? Zyczę zdrowia i dobrzego samopoczucia Tobie i jemu.

I w ogole dziewczyny wszystkim Wam zycze zdrówka , dobrego samopoczucia ,żebyście tryskały energią . Starajacym się udanych staranek a mamom-ciązóweczkom bezproblemowej ciązy.

Ja raczej w tym cyklu powodzenia sie nie spodziewam ale Mój nie traci nadziei. Tym bardziej ,ze mam objawy ciazowe: chce mi sie spać , od dwóch dni mnie mdli i nawet mam zachcianki.Dzisiaj zadzwonilam do Mojego i poprosiłam żeby mi kupił pomarańcze bo jak jej nie zjem to chyba sie wścieknę.NIc tylko ciąża urojona:)

reklama
Elka za pare dni powinnam miec, pocieszam sie ze to nie jest zywa krew zreszta nawet nie wiem czy to mozna nazwac krwia, bo to zwykly sluz tylko jakby brudny, doczytalam ze mdli cie jak jestes glodna, ja mialam to samo :-) jednak tylko z tydzien teraz mam tak raz na pare dni ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry