reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja tak mam non stop, jak robie sie głodna to mi niedobrze....
ona to ma - jesteś w 8-9tc więc pewnie dziewczyny mają rację że ten śluz to w terminie @...
jak do jutra nie przejdzie - idź do gin, będziesz spokojniejsza:)
moja gin już się nabija że wizyty to moje hobby:D

reklama
Ona to ma, tak organizm moze ci dawac znak, ze jest przemeczony. Jesli zauwazysz takie plamienia brzowe to najlepiej poloz sie na jakis czas z nogami w gorze ( w sensie uniesionymi , mozesz trzymac na poduszce na przyklad)

Laski normalnie spie zywcem:szok:a (.)(.) bola jak oszalale w nocy az sie budze podczas przekrecania a o bieganiu juz nie wspomne:no:ale to chyba dobrze wiec korzystam i upajam sie chwila;-)

czesc dziewczyny ;-)
Fuma, rzeczywiscie bede w Polsce na poczatku listopada, i przejde sie wtedy do lekarza. to zreszta powinien byc czas okoloowulacyjny, wiec niech przy okazji podgladnie moje pecherzyki :-) nie trac nadziei, niedlugo sie okaze :-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

czesc dziewczyny :-)

my wczoraj swietowalismy na urodzinach Malej konczyla dwa latka :-) w zwiazku z szykowaniami caly czas az do imprezy byla u nas, rozkoszna bardziej niz zwykle jakby wiedziala, ze to szczegolny dzien ;-)
od rana dostala swoj prezencik i caly dzien byla doktorem :-D

Hej dziewczyny!
Fajnie Myszko ze urodziny malutkiej sie udaly i dzien milo spedzony...
Zazdroszcze Wam czasem tej laby i czasu wolnego... z drugiej strony tak mi sie wlecze czas do wizyty ZERO ze ciesze sie ze praca wypelnia mi czas...

Myszko a ty kiedy wizytujesz? Jakos mi sie kojarzy ze w tym tygodniu:) &&&

Milego dnia!

reklama
Nanu my wizytujemy w piatek ;-) my sami musimy sobie czas zorganizowac, a z Mala te godziny leca niewiadomo kiedy :-)
Kazdej z nas zycze takiego dziecka jakim ona jest, zero stresu, problemow ze spaniem czy jedzeniem... jak trzeba zabawi sie sama i gdy powiesz zeby zostala w danym miejscu to tak dlugo bedzie siedziec dopoki Tomaszek sie nie pojawi na horyzoncie, bo potem nie ma zmiluj "Tobak" jest dla niej najwazniejszy ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Do góry