reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka

Madzia lece lece :-)w przyszly poniedzialek planuje:tak: Myszko Mala to naprawde super dziecko szkoda ze rodzice tego nie widza...ach w milym towarzystwie szybko czas plynie;-)&&&&&&& za wizyte:tak:Nanu swieta racja z jednej strony chcialoby sie poleniuchowac w domciu ale za duzo czasu by bylo na rozmyslania a jak sie duzo mysli to glupoty do glowy przychodza:-D

Dzień dobry,

Ona-to-ma też mi się wydaje, że termin @ masz więc plamienie pewnie dlatego się pojawiło. Poleż sobie, odpocznij i jeśli nie minie to do gina :tak:

hej dziewczynki, trzymajcie kciuki, dzisiaj lecę do POznania na wizytę z docent Paul:szok: i się wszystko okaże
milego dnia życzę
&&&&&&&&

Iggy dalej chory, na szczęście kaszel mi się mokry robi, więc ku dobremu idzie.

Myszko pokaż nam zdjęcie tej małej królewny. Tak o niej piszesz, że aż bym ją poznać chciała :-D

Zapominajko pewnie jest tak ja piszecie, ale ja nie mam jak polezec, odpoczac, ciagle mam cos do roboty... Jeszcze dzisiaj mi sie snilo ze krwawilam, pojechalam do szpitala przez godzine szukalam wc i jeszcze kazdy mnie tam olewal :eek:

Zdrowka dla malego :)

lenka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:zapominajko już coś lepiej czy dalej porcelana męczy?:no: zdrówka dla synusia :-)on-to-ma może za duzo rozmyślasz dlatego śnią sie takie dziwactwa:-(musisz być dobrej myśli życzę dużo spokoju,będzie dobrze uwierz w to:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry