reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczynki,
Izka jak nic II, może dlatego takie słabe bo jak sama mówiłaś miałaś dziwny cykl i mogła się owulka przesunąć. Z każdym dniem powinny być wyraźniejsze. Ale po mojemu coś tam kiełkuje :-)

Danutaski podziwiam Cię, że to wszystko ogarniasz. Ucałuj Ninkę od ciotek.

Ja byłam dzisiaj u rodzinnego i moje złe obawy się potwierdziły. Mamy zapalenie oskrzeli i dostaliśmy antybiotyk. Najśmieszniejsze jest to, że rozebrałam bluzkę do badania a pani doktor nie zauważyła że jestem w ciąży. Jak usłyszała który to miesiąc to buraka złapała i nie chciała uwierzyć. Idiotka!
Okazało się, że dziadek był taki byle jaki przez to, że pielęgniarki go faszerowały lekami na uspokojenie. Jak ciotka narobiła dymu i dziadek nic nie dostał na noc to dzisiaj jest już dużo lepiej. U nas na internie to masakra jest- żeby pacjenci nie zawracali tyłka pielęgniarkom to wieczorkiem ich naszprycują i całą noc spokój mają.

reklama
dostałam drosetux na kaszel i duomox- na szczęście jestem farmaceutą więc trochę wiem co można :-) bo do końca jej nie ufam.
Dzisiaj wracając z przychodni weszłam do lumpika i kupiłam kilka rzeczy dla mojego skarba. Pochwalę się bucikami z cherokee- nowiuśkie z metką, w środku mają kożuszek i kosztowały 3zł.

Jakie piękne!!! A cena oszałamiająca :) Grunt to zakupy z głową, w sklepie zapłaciłabyś ok. 50 zł :/ Ja też planuję takie lumpakowe zakupy.

P.S. W tesco są teraz fajne promocje na body,śpioszki i koszulki. Kupiłam przyjaciółce po 7,50 zł takie dobroci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś też mam tę chorobę i obawiam się o to samo w domu :) Widziałam fajne body bawełniane po kilka sztuk (3 lub 5, w zależności od wzoru) za 29 zł :)

Która z Was rodzi w okolicy świąt?

Do góry