reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Body mam dużo :) mąż kupił 5-pak z nadrukami samochodu, ciężarówki, motora, śmigłowca i koparki chyba :-)

w okolicy świąt chyba nikt, z tego co pamiętam to odkąd Lidia i Ninka są na świecie Wojtuś jest chyba najstarszy.

reklama
marta wiem coś o tym tyle na kupowałam jak Alan był w brzuszku że połowy nie wynosił:szok::-D:-D:-D ale leża sobie ładnie spakowane i czekają:tak:

Kupiłam fajne body z taką główką renifera i napisem: I'm waitting for SANTA! Mogłabym komuś sprezentować :) Nie mogłam się oprzeć, a to 56cm no i dla mnie się nie przyda.

Madzia zatrzymaj sobie!!! Moze sie przyda na nastepne!! Nie wiem czy Bett albo Hona na CPP nie maja jakos terminu przyswiatecznego :)

hejka
:-)
Iza gratuluję dwóch kreseczek i rocznicy, ja tez dziś mam rocznicę ślubu heheh
Magda fajnie że odnalazłaś porzadnego doktorka chłop rzeczowy jak widać wiec trzymam kciukaski ;-)
Elka ja byłm pierwszy raz u gina równo 6 tyg i udało sie zobsczyc serducho :tak:powodzenia
Marta-I zdriwiej, Duomox o ile dobrze pamietam brałam wziewnie w poprzedniej ciąży, tak jakos nazwe kojarze.
Myszko az CI zazdroszcze tak udanej zabawy w Zoo;-)
Nanu oszczędzaj sie w pracy.

Gatto dziewczynki góra hehe moja mała tez niexle mi "dokopuje" ostatnio zaliczyła tez juz czkawke śmieszne uczucie juz zapomniałam jak to było z jagoda.
Danutaski nie tłumacz sie ze nie masz czasu na forum przeciez to norma że Ninka pochłania najwiecej uwagi teraz, gratulacje ze tak fajnie sobie radzisz.:tak:

Za staraczki trzymam kciuki także i zaglądam tu z nadzieja że znowu jedna z Was Kochane bedzie sie chwaliła dwoma kreseczkami.:tak:

reklama
Marta-I zdriwiej, Duomox o ile dobrze pamietam brałam wziewnie w poprzedniej ciąży, tak jakos nazwe kojarze.
Kochana brałaś Bioparox ;-) Duomox jest w tabletkach, które strasznie śmierdzą. Nienawidzę ich :no:

Dziewczyny jaki jest najbardziej uniseksowy kolor pokoiku dla dziecka?

Uniseksowy to może być jakiś żółty, pomarańczowy lub odcienie beżowego, piaskowego itp.

Do góry