reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dzien dobry
dawno nic nie pisalam tylko was podczytywalam
gratuluje wszystkim fasolek i zycze tylko zdrowka
ja czekam na wredna @ teraz i zamierzam wybrac sie do lekarza zbadac poziom hormonow

Dzień dobry!!!

Zapominajko, to przykro mi, że z planów nici. A jak się czujesz? Mdłości ustępują?
Jak kiedy, jest dużo lepiej niż kilka tygodni temu, ale jeszcze niestety przytulam porcelanę...

Kobietki witam i proszę o kciukaski bo rano testuję :) mamy jutro rocznicę ślubu, więc byłby piękny prezent dla mężulka :)

laski i już po testowaniu, po 5 min druga kreseczka byla tyci tyci wyraźniejsza niż wczoraj, ale po 15 min kuknełam na test jeszcze raz i wyszła duuzo grubsza tylko nie wiem czy to jeszcze wiarygodne, ale wiadomo z testami różnie bywa :) nie chcę się jeszcze cieszyć, ale mam taka cichutką nadzieję, że to jednak dzidziolek :D

ten cykl w ogóle miałam jakiś dziwny, ok w połowie cyklu robiłam testy owulacyjne i była ciągle jedna krecha więc sama nie wiem..
Jednak po poronieniu zostaje jakiś znak na psychice, bo się teraz boję jak cholera, w tamtej ciąży zaraz miałam objawy, bolące nabrzmiałe piersi a teraz nic nie widze..

same zobaczcie, to test z wczoraj:Zobacz załącznik 509237

a ten z dzisiaj po 15 min od zrobienia: Zobacz załącznik 509238

Nooooo chyba prezencik ci się uda!!!!
Mężowy powinien oszaleć ze szczęścia!
Gratuluję i życzę spokojnych, nudnych i zdrowych 9 miesięcy!!!

A ja w domku z choruszkiem w dalszym ciągu.
małżon wyjeżdża na 3 dni do Warszawy i będę sama z dzieciem i ogonami.

witam kochane:-) gatto ja już sama nie wiem chyba zwątpiłam że ta owulka wogóle będzie tempka dalej stoi ......:-:)-(jeszcze się okaże że nie mogę tyle czasu zajść do mam cykle bezowulacyjne,ajjj nie dość że długie jak do paryża to jeszcze bez happy endu :wściekła/y::wściekła/y:wkleiłam minaturkę tak jak pisałaś:tak:a jak mała gattinka się ma?;-)izka dla mnie dzidziolek jak nic,gratulacje;-):-)danutaski ojej jak ninka jest śliczna:-)suana już sama nie wiem co mam myśleć może być pózno ale śluz jest raczej mleczny czyli nic z tego.

Ostatnia edycja:
Izka, ja tez tam widzę piękne II - gratulacje!!! Spokojnej, zdrowej i nudnej ciąży życzę :) No to piękny prezent dla męża masz :)))

Danutaski - Ninka przecudna!

Angel, nie denerwuj się jeszcze. Może po prostu masz owulację bardzo późno?

Angel coz ci powiedziec, temp moze skoczyc po nawet 2 dniach od owu wiec jeszcze nie trac nadzieji. Chyba, ze sa to juz wyzsze temp fazy lutealnej, ale jakos nie wydaje mi sie. Szkoda, ze nie mierzylas od poczatku, bo tak jestesmy w domyslach tylko:-(
Gattinka ma sie dobrze mniemam bo daje o sobie znac coraz mocniej hihi

reklama
gatto no właśnie to był mój błąd że nie mierzyłam od początku chociaż kilka dni żeby zobaczyć jaka jest u mnie podstawowa i teraz kopię się w d..ę:wściekła/y:No nic zobaczymy co przyniosą kolejne dni.Super niech robi fikołki i tańczy w końcu co ona ma robić cały dzień w brzuchu:tak:cieszę się żę wszystko oki;-)

Ostatnia edycja:
Do góry