reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej kochane a ja dzisiaj przy tak pięknej pogodzie mam mega nerwy i nie wiem dlaczego:confused::confused::confused: cały dzień czepiam się O ....... humoru nie mam podbrzusze boli i jajniki ciągną..ech:-( elka jak samopoczucie???? o to miło spędziłaś weekend:-)marta dobrze ze idziesz do lekarza nie zwlekaj :tak:dużo zdrówka:-)suana również dużo zdrówka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Właśnie wróciłam od rodziców z Podlasia :) Wizyta bardzo udana, znaczy się zna znalazłam chyba w końcu swojego stałego ginekologa :) Bardzo rzetelny, sympatyczny i opanowany lekarz. Powiedział,że jeśli spóźniał mi sie okres, była temperatura i obwite krwawienie na początku, to coś się tam działo, ale się nie zagnieździło. W każdym razie kazał mi się nie przejmować, powiedział,że wszystko jest obecnie ok. Dostałam skierowanie na morfologię krwi, toksoplazmozę, glukozę itp., dostałam witaminki, zwiększoną dawkę kwasu foliowego i dupka, którego mam brać od 14 dc przez 12 dni. Powiedział,że daje mi 3 cykle, a jak nie zajdziemy, to będzie robił poważniejsze badania. I poradził jeść cytrynę,kiwi i grejpfruty :)

Magda, a te cytrusy to na co? To dobrze, że trafiłaś wreszcie na kogoś sensownego, to jest bardzo ważne, żeby mieć zaufanie do swojego lekarza.. Trzymam kciuki za Ciebie!

Dzięki Angel :) Ja też tak czasami mam, ze chodzę nerwowa aż mnie brzuch boli bez żadnej konkretnej przyczyny. Nerwy, niestety... Ale staram się jakoś z tym radzić - ostatnio taki stres postanowiłam wybiegać i muszę przyznać że pomogło. To może być niezły sposób - i na nerwy i na dodatkowe kilogramy :)

Witam wieczorkiem,
Marta zdrówka!!! Mam nadzieję, że na oskrzela ci nie weszło nic.

Sauna nie udało mi się. Mgła się nie podniosła, a do tego zimno było strasznie.

Angel moze to owulka?? jak tak, to jutro/pojutrze powinna pojsc w gore temperatura!!! Bedziemy obczajac :tak: Aaaa, jakbys sobie wkleila w sygnaturke nie linka tylko obrazek wykresu byloby wygodniej zagladac :tak:

Elka co bedziesz robic z grzybami????

Suana molto bene!! mi fa piacere!! è una bella lingua da imparare:tak:

Magda to bardzo dobra wiadomosc i wazne, ze w koncu znalazlas kogos kto jest skrupulatny:tak: A na co pomagaja te owoce?

Gatto! zrozumiałam wszystko oprócz imparare, które natychmiast sprawdziłam i zapamiętałam :)

Zapominajko, to przykro mi, że z planów nici. A jak się czujesz? Mdłości ustępują?

Gatto grzybki obgotowalam i jutro zadzialam sosik do ziemniaczkow;-)Czuje sie dobrze mdlosci chyba raczej nie mam czasami cos na podobie ale nie wiem czy na 100% bo np mdli mnie tez jak jestem glodna:-ppiersi pobolewaja czasem bardziej czasem mniej...kurcze nie wiem kiedy do lekarza pojsc:dry:

Madzia hejka ciesze sie bardzo ze znalazlas doktorka na stale, ze wyjazd udany no to zabieraj sie za cytruski no i owocnego cyklu zycze &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Elka mdłości są przede wszystkim od głodu dlatego polecają jeść mało a często i jak tylko poczujesz głód to od razu coś małego schrupać. Ja poszłam do lekarza po skończonym 6 tygodniu od OM ale wiem, że dziewczyny szły później bo w tym czasie jeszcze nie było widać za wiele. Mało się na tym znać, laski z pewnością lepiej doradzą :-)

Generalnie powiedział,że w tych owocach najważniejsza jest witamina C. W sumie nie zapytałam po co, ale może żeby nie zachorować i nie musieć brać leków? Sezon jest taki przeziębieniowy. Dziękuję za wszystkie kciuki, będziemy działać i wspierać się dupkiem :)

reklama
Do góry