reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka z rana:-)

Karo gratuluję dziewczynki górą:-)
Marta-I współczuję Ci a jednoczesnie gratuluje świetnie rozwijającego sie maluszka w brzuszku.Wojtuś pięknie rośnie.
Gatto świeta racja z tym łożyskiem moje bocznie zachodzi na ujście ale lekarz mi mówi, że w tym tyg ciąży sie nawet nie mówi o przodujacym łożysku bo zmienia położenie do porodu zazwyczaj.
Myszko miłej zabawy w ZOO.
Magda udanej wizyty u lekarza.
Nanu udanego spacerku i zakupów.Kurcze ja też słyszałam że ma szybko śniezyc w tym roku.

miłego dzioneczka

Kicia Kaso u mnie tez lozysko ciut za nisko ale moj mowi to samo, ze jest jeszcze czas aby sie umiejscowilo ;-) w najgorszym wypadku gdyby nie to cc, ale jak zaznaczyl na takie opinie jeszcze zbyt wczesnie. Temat omowil, bo jego zastepca powiedzial ze mam za nisko i zaraz jak tylko poszlam do swojego to dopytalam o to dla swietego spokoju.

hej kochane u nas dzisaj pięknie ale dzisiaj słuchałam radia i w przyszłym tyg ma być załamanie pogody, czekają nas śniegi ;-) marta przykro mi z powodu dziadka trzymajcie się a propo świnka ekstra;-)karo gratuluje dziewczynki,super:-)magda miłego weekendu:tak:zapominajko super że wszystko dobrze:-) myszka miłego relaksu w zoo:tak:

Witam się i ja;
u nas niestety przeziębienie :-(
Młody kaszle i gorączkuje, także nocka była nieciekawa.

Witam
w koncu dzisiaj dostalam wyniki chromosomow.Bedzie dziewczynka!!!!!:-):-):-)

Ale super!!!

No i niestety z dziadkiem jest bardzo źle. Teściowa właśnie dzwoniła że nie przyjedzie i żebyśmy przyjechali. Mam nadzieję, że zdążymy....Odezwę się po weekendzie. Buziaki
Przytulam...

Wpadlam dzien dobry powiedziec... dzis o 11 odbieramy babcie z dworca i jedziemy z nia kupic jej telewizor... potem do niej zamontowac go i podlaczyc.... takze zmykam i milego dnia!:)
Za oknem piekkne slonce! Jutro mamy w planach dluuuuuuuuugi spacer:) ponoc na poczatku listopada ma spasc snieg! Trzeba wiec korzystac z pogody poki daje mozliwosci:)
Udanych zakupów!

Karo gratuluje corci, heheheeh, to tylko marta jak na razie ma chlopa, tak to na razie same dziewczyny :-D Zobaczymy co sie ujawni u innych;-)

Myszka nawet nie chce myslec o cc, juz i tak co roku mnie operuja!!:wściekła/y:wolalabym uniknac. mam nadzieje, ze sie przemiesci tak jak mowi ginka.

Ja sie spotkalam z kolezanka, ktora moze mi duzo rzeczy dla malej pozyczyc i tak na przyklad lozeczko z materacem, wanienka, przewijak, waga, sterylizator, laktator, jakies moskitiery, krzeselko do jedzenia, plecaczek taki do noszenia dziecka i jakies inne rzeczy, to bym miala. Fajnie by bylo, bo to zawsze mniej wydawania kasy. Nad lozeczkiem w sumie sie zastanawiam, bo to sie dlugo uzywa i nie wiem czy nie lepiej swoje miec:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Angel, ale ja chce lozeczko drewniane z prawdziwego zdarzenia coby wygodne bylo i z dobrym materacem do spania. Takie turystyczne/kojec mnie do niczego nie potrzebne i nie mialabym nawet gdzie go wsadzic, a mala z powodzeniem moze sobie lezec czy sie bawic na macie na podlodze w salonie.

Do góry