reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

gatto nie ma sprawy chciałam pokazać no wiesz co i jak :-)faktycznie jesli masz duzo miejsca to kup porządne łóżeczko z ochraniaczami i pięknym baldachimem:tak:i będzie śliczne a własne łóżeczko zawsze się przyda bo jak malutka wyrośnie to będzie dla drugiej pociechy:-)

reklama
ufff no to wróciliśmy, babcia wzbogacona o telewizor, dvd i odkurzacz...
tv hula, kolacja urodzinowa u cioci zjedzona i do domu dojechani... uff....

my tez dopiero co sie doczlapalismy do domu, Mala ubawila sie jak cholercia, mlody nie chcial jechac ale delfiny mu sie bardzo podobaly... wyszlismy z przedstwawienia mokrzy jak po porzadnym prysznicu :-D dobrze, ze wzielam dla wszystkich ciuchy na zmiane ;-) mlody oczywiscie twierdzil ze po co jego jak on wyschnie i juz ;-) a po powiedzial, ze jednak mialam dobry pomysl wziac ciuszki :-D
wyszaleli sie z kozami, gdzie mozna wejsc i nawet je dokarmiac oczywiscie karma kupiona w automacie ZOO.
Dzien zaliczony do udanych a teraz spadam spac bo na pysia rypne przy kompie ;-)

dzien dobry :-)
ja tez juz na nogach, planow na dzis zupelnie brak :-) pewnie zrobie sobie lozkowo-telewizyjny dzien a co bede sobie zalowac :-D od jutra znow rusza szkola to trzeba sie zregenerowac ;-)

Dobry;
witam po śniadanku.
Ja plany na dziś miałam całkiem fajne, ale dopóki mgła nie opadnie - niestety mowy nie ma. Sąsiedniego domu nie widać :dry:

Dzień dobry dziewczyny!

Ja się dziś obudziłam z mega przeziębieniem i niestety ostatnie dni super pogody mogę sobie pooglądać jedynie przez okno..

Cześć dziewczynki, wróciliśmy od rodziców. Z dziadkiem tak średnio, wczoraj rano była tragedia a wieczorkiem super- śmiał się, żartował, poznawał i pamiętał wszystkich. Dzisiaj jest w sumie sama nie wiem jak :-( lekarka mówi, że kora mózgowa zaczęła obumierać. Nic już nie możemy zrobić...

U nas też straszna mgła. Przez cały dzień się nie podniosła. Wyjechaliśmy wcześniej żeby jeszcze za jasnego przyjechać. Maksymalna widoczność na trasie 100m ale to w dosłownie kilku miejscach. A tak całe 90km jechałam z prędkością 40-50 km/h i widocznością 30-50m.
Jutro idę do lekarza bo chyba jednak sama się nie wyleczę. Mam teraz straszny kaszel i czuję, że mnie dusi na oskrzelach. Mam nadzieję, że to nie zapalenie :-(

Czesc Kobietki

Melduje ze zyje:tak:bylismy na weekendzie u znajomych bylo bardzo milo,dzisiaj poszlismy na grzyby i przy okazji spacerek byl i lupy calkiem niezle;-)Pogoda byla super podobno to koncowka wiec trzeba korzystac:tak::-)

Buziam Was Kochane i goraco pozdrawiam

reklama
Marta, zdrowiej! Ja też lekko przeziębiona, dlatego taki super weekend przesiedziałam w domu niestety. Ale nie mogę sobie teraz pozwolić na choróbsko żadne. A dla zabicia czasu postanowiłam wrócić do nauki włoskiego :-)

Elka - a jak się czujesz? Mdłości Cię jeszcze nie dopadły?

Magda - jak wizyta u lekarza??

Zapominajko
, udało się zrealizować dzisiejsze przyjemne plany?

Nanu, projekt skończony? :)

Ostatnia edycja:
Do góry