reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Elu nie, ona ma caly czas katar... nienauczyli jej dmuchac noska a ja jak teraz probuje to wciaga wszystko albo kaszle... w druga strone nie idzie. Powiedzialam mamie malej zeby jej kupila gruszke, bo to od tego ma ten kaszel. Wszystko jej splywa i siedzi w gardle wiec i dziecko kaszle. Nie wiem czy kupila czy nie, bo mnie od wczoraj tez cos bierze wiec leze sobie popijam herbatki i musze kupic znow te chinskie kropelki do inhalacji (bo dalam malej i juz nie wrocily;-))

Zapominajko mnie sie jednak wydaje, ze bedzie dziewczynka... juz pisalam na Tomcia mialam jeczmienia, na Sare zarlam slodkie na tony i mialam pryszcz na pryszczu jak teraz ;-) lacznie z lojotokiem i bolaly mnie zeby teraz tez ledwo zaszlam w ciaze i juz mnie zab zaczal lupac, z Tomkiem ani raz mnie nic nie zabolalo ;-)

Ostatnia edycja:
Oj szkoda dziecka eh...no nic zdrowka zycze Ksiezniczce:-)

Dziewczyny przechpdze sama siebie...wlasnie wciagnelam 2 zapiekanki takie z dlugiej parowki:szok:

Ostatnia edycja:
2 lyzeczki soli,2 lyzeczki cukru wymieszac z pokruszonymi drozdzmi,mieszac zeby zrobilo sie to plynne.500ml maslanki podgrzac lekko w mikrowelli i dodac do mieszanki z drozdzy.Potem dodac 500 do 600g maki i to co kazdy lubi czyli sucha cebulke,ser,szynke.Wyjdzie z tego bardzo klejaca masa ale wlasnie tak jest dobrze.Ta mase wstawic najlepiej w tej misce na 30min do goracej wody albo w jakims cieplym miejscu zeby sobie roslo.Po tym czasie naczynie z Tupperware lekko nasmarowac i wylozyc do niego mase z chlebkiem.Piec pod przykryciem ok 30min na 200stopni i potem jeszcze jakies 10 do min 15 bez przykrycia zeby chlebek sie ladnie przybrazowil.Smacznego

Kicia z Tomciem to by mnie nikt wolami nie zaciagnal do dentysty... tak sie panicznie balam. No nic zobaczymy ;-)

udusze chlopakow bo mi wcisneli jakiegos wirusika :wściekła/y::angry:a tak dzielnie sie bronilam:-(

Elka temat moich wizyt u detysty i stan uzebienia juz przerobilysmy ;-) nie jest z adobrze, bo ze strachu wolalam rwac jak leczyc i tak latwo pozbylam sie kilku sztuk, ktore po porodzie bedziemy wstawiac i usuwac to czego uratowac sie juz nie da... poki co prowizorycznie sa poklejone wiec dentyste mam z glowy do pierwszego bolu lub juz po porodzie ;-)

reklama
Do góry