D
Deleted member 181275
Gość
Cześć dziewczyny! Chciałam zapytać. Staramy się z narzeczonym dopiero od początku kwietnia czyli już 1 cykl starań tak naprawe za nami. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne 8-go kwietnia ( brałam około tygodnia i musiałam odstawić ze względu na okropne sutki uboczne ) zdecydowałam się na nie ze względu na nieregularne cykle i nie mogłam trafić w owulacje bo była nieregularnie strasznie. Nie wiem kiedy mogę się spodziewać miesiączki. 12-go miałam krwawienie z odstawienia i staraliśmy się i dalej staramy. Wszystkie badania mam dobre i chciałam zapytać myślicie że jest sens zrobić bete czy raczej nie ma możliwości, że ten cykl skończył się ciąża? Nie wiem kiedy mogła wystąpić owulacja po odstawieniu tabletek nie wiem który stosunek mógłby się zakończyć ciąża bo dość często współżyjemy, poczekać z badaniem?
Dodam, że wydaje mi się, że wszystko wróciło do normy. Przez 7 dni jak brałam tabletki miałam problem ze śluzem i nawilżeniem, teraz jest w porządku. Kilka dni temu złapał mnie nagle ból w okolicy macicy. A mniej więcej 30kwietnia-1maja miałam taki obrzęk piersi, jest do teraz ale mniejszy niż wtedy ale nie wiem czy łączyć ze skutkiem odstawienia bo jednak 8 odstawiłam a obrzęk piersi wystąpił 30-go
Przyjmuję femibion za zgodą lekarza. Magnez.
Dodam, że wydaje mi się, że wszystko wróciło do normy. Przez 7 dni jak brałam tabletki miałam problem ze śluzem i nawilżeniem, teraz jest w porządku. Kilka dni temu złapał mnie nagle ból w okolicy macicy. A mniej więcej 30kwietnia-1maja miałam taki obrzęk piersi, jest do teraz ale mniejszy niż wtedy ale nie wiem czy łączyć ze skutkiem odstawienia bo jednak 8 odstawiłam a obrzęk piersi wystąpił 30-go
Przyjmuję femibion za zgodą lekarza. Magnez.
Ostatnio edytowane przez moderatora: