reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po antykoncepcji

• Starter tematu Deleted member 181275
  • Rozpoczęty
W zeszłym tyg zrobiłam test i jeden wyszedł tak, że była normalna kontrolna kreska i druga ale bardzo bardzo blada i ledwo widoczna ale była. Na drugi dzień zrobiłam inny test i już negatywny i nie wiem czy zrobić bete, dziwna sytuacja [emoji21]
Zrob jeszcze jeden test w odstepie tygodnia od tego ostatniego.

reklama
Ja podczas brania tabletek ( 7 dni ) czułam się jak wariatka, wszystko mnie wzruszało, chciało mi się płakać bez powodu , teraz od kilku dni ( a odstawiłam miesiąc temu równy ) znowu mam to samo, znowu jestem płaczliwa, rozchwiana emocjonalnie, że ledwo sama ze sobą daje radę [emoji20][emoji23] Ja parę lat temu brałam vibin mini też koszmar, migreny potworne, a przy tej antykoncepcji od samego początku bóle jakby miesiączkowe, a samą miesiączkę mam mega bolesną, też migreny dzień w dzień nawet kilka razy dziennie

Hm to może to nie tabletek wina była? bo przecież nierealne żebyś miesiąc po odstawieniu jeszcze czuła skutki, no i w sumie brałaś przecież tylko tydzień, one dopiero co zaczęły działać. Powiem Ci tak z doświadczenia - nie przekreślaj tej formy zabezpieczenia totalnie, jak urodzi się maleństwo i przestaniesz karmić to pogadaj z lekarzem niech Ci przepisze jakieś inne. Bo ewidentnie to problem z dopasowaniem u Ciebie, pasujące tabsy nie mają prawa dawać takich objawów. Ja serio zmieniałam 3 razy bo też miewałam masakrę a teraz lajcik :)

Hm to może to nie tabletek wina była? bo przecież nierealne żebyś miesiąc po odstawieniu jeszcze czuła skutki, no i w sumie brałaś przecież tylko tydzień, one dopiero co zaczęły działać. Powiem Ci tak z doświadczenia - nie przekreślaj tej formy zabezpieczenia totalnie, jak urodzi się maleństwo i przestaniesz karmić to pogadaj z lekarzem niech Ci przepisze jakieś inne. Bo ewidentnie to problem z dopasowaniem u Ciebie, pasujące tabsy nie mają prawa dawać takich objawów. Ja serio zmieniałam 3 razy bo też miewałam masakrę a teraz lajcik :)
Właśnie nie wiem co jest, dla mnie też to dziwne, żebym czuła skutki po takim czasie od odstawienia [emoji54] nie powinny dawać takich objawów, drugi raz już miałam złe i czułam się strasznie

Do góry