reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
Cześć dziewczyny 😉
Ja również jestem po laparoskopii (21.06) i drożności. Jeden jajnik przyrośnięty do jelita, czekam aż mój ginekolog wróci z urlopu i sprawdzi wyniki histo 😉 w tym miesiącu bez stymulacji hormonalnej. Owulacja była, sprawdzana na USG, także organizm działał. W 19dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi, czy któraś miała taka sytuację? Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z Was ❤️

Cześć dziewczyny 😉
Ja również jestem po laparoskopii (21.06) i drożności. Jeden jajnik przyrośnięty do jelita, czekam aż mój ginekolog wróci z urlopu i sprawdzi wyniki histo 😉 w tym miesiącu bez stymulacji hormonalnej. Owulacja była, sprawdzana na USG, także organizm działał. W 19dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi, czy któraś miała taka sytuację? Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z Was ❤️
Cześć :)
Ja tak nie miałam ale słyszałam o czymś takim to krwawienie okołoowulacyjne tak się dzieje gdy pęcherzyk pęka. Ale oczywiście nie jestem lekarzem i wiadomo warto to skonsultować.

A co tam u reszty ? Który dzień cyklu i jak samopoczucie ?
U mnie 22 dc czyli za 6 dni @, na chwilę obecną nic nie czuje i staram się sobie nic nie wkręcać.

Cześć dziewczyny 😉
Miałam taką sytuację :) plamienie owulacyjne ;)

A co tam u reszty ? Który dzień cyklu i jak samopoczucie ?
U mnie 22 dc czyli za 6 dni @, na chwilę obecną nic nie czuje i staram się sobie nic nie wkręcać.
Ja dzisiaj w końcu się dowiedziałam że torbiele wchłonięte. Czekam na @ i zaczynam przygodę z iui, mam nadzieję że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie. :)

reklama
Do góry