1 stopnia chociaż myślałam że zaśpiewają mi 3 lub 4 przy takich bólach co zawsze miałamEndo którego stopnia? Super że tak się to skończyło teraz tylko działać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 stopnia chociaż myślałam że zaśpiewają mi 3 lub 4 przy takich bólach co zawsze miałamEndo którego stopnia? Super że tak się to skończyło teraz tylko działać
Trzymam kciuki my teraz zaczniemy działać a na luty umówiliśmy się do kliniki in vitro w razie czegoCześć :-) To trzymam kciuki żeby szybko się udało Ja laparoskopie miałam 11 marca, udrożnili więc działamy do sierpnia jeśli się nie uda podjedziemy do iui.
CześćCześć dziewczyny
Ja również jestem po laparoskopii (21.06) i drożności. Jeden jajnik przyrośnięty do jelita, czekam aż mój ginekolog wróci z urlopu i sprawdzi wyniki histo w tym miesiącu bez stymulacji hormonalnej. Owulacja była, sprawdzana na USG, także organizm działał. W 19dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi, czy któraś miała taka sytuację? Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z Was
Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję, że za kilka dni @ jednak nie przyjdzie. Jeśli tak to poczekam na mojego lekarzaCześć
Ja tak nie miałam ale słyszałam o czymś takim to krwawienie okołoowulacyjne tak się dzieje gdy pęcherzyk pęka. Ale oczywiście nie jestem lekarzem i wiadomo warto to skonsultować.
Miałam taką sytuację plamienie owulacyjneCześć dziewczyny
Ja również jestem po laparoskopii (21.06) i drożności. Jeden jajnik przyrośnięty do jelita, czekam aż mój ginekolog wróci z urlopu i sprawdzi wyniki histo w tym miesiącu bez stymulacji hormonalnej. Owulacja była, sprawdzana na USG, także organizm działał. W 19dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi, czy któraś miała taka sytuację? Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z Was
Ja dzisiaj w końcu się dowiedziałam że torbiele wchłonięte. Czekam na @ i zaczynam przygodę z iui, mam nadzieję że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie.A co tam u reszty ? Który dzień cyklu i jak samopoczucie ?
U mnie 22 dc czyli za 6 dni @, na chwilę obecną nic nie czuje i staram się sobie nic nie wkręcać.
To trzymam mocno kciuki i zdawaj relacje bo ja chce od września podejść do iui na spokojnie po urlopie.Ja dzisiaj w końcu się dowiedziałam że torbiele wchłonięte. Czekam na @ i zaczynam przygodę z iui, mam nadzieję że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie.