Katalinazed
Fanka BB :)
Hej dziewczyny a ja odpoczywam teraz mad morzem i staram się nie myśleć o tym ale powiem że ciężko na każdym kroku albo maluszki albo kobieta w ciąży...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie za 2 dni termin miesiączki i rano zrobiłam test mimo braku objawów i mam bladziocha na 2 testach różnej firmy ...ale po wcześniejszych stratach nie mam jakiegoś szczęścia że mogło się udać. Jutro znowu zrobię jeśli będzie bladziocha to na betę pójdęHej dziewczyny a ja odpoczywam teraz mad morzem i staram się nie myśleć o tym ale powiem że ciężko na każdym kroku albo maluszki albo kobieta w ciąży...
Daj znać trzymam kciukiU mnie za 2 dni termin miesiączki i rano zrobiłam test mimo braku objawów i mam bladziocha na 2 testach różnej firmy ...ale po wcześniejszych stratach nie mam jakiegoś szczęścia że mogło się udać. Jutro znowu zrobię jeśli będzie bladziocha to na betę pójdę
Trzymam kciuki ! Myśl pozytywnieU mnie za 2 dni termin miesiączki i rano zrobiłam test mimo braku objawów i mam bladziocha na 2 testach różnej firmy ...ale po wcześniejszych stratach nie mam jakiegoś szczęścia że mogło się udać. Jutro znowu zrobię jeśli będzie bladziocha to na betę pójdę
Kochana wiem co to znaczy bo u mnie to samo i widzę jak brzuch rośnie a mnie szlag chce trafić..Trzymam kciuki ! Myśl pozytywnie
A u mnie dwie bliskie osoby w przeciągu tygodnia pochwaliły się ciąża ehh nie umiem się cieszyć ich szczęściem tylko mnie to do łez doprowadza....aż z tego wszystkiego boję się podejść do iui bo wiem że to ostatnie rozwiązanie.
Jak na złość wszyscy tylko nie ja i jak tu wyluzować ja się pytamKochana wiem co to znaczy bo u mnie to samo i widzę jak brzuch rośnie a mnie szlag chce trafić..
Oj znam to tyle lat ..po drodze poronienie ..wczoraj nie miałam już kreski a dziś jest znowu ..jadę na betę właśnie lekarz mówił że torbiele endometrialne mogą dawać też lekkie zabarwienie testów..także mam nadzieję że się nie odnowiłyJak na złość wszyscy tylko nie ja i jak tu wyluzować ja się pytam
Trzymam kciuki ! Daj znać !!Oj znam to tyle lat ..po drodze poronienie ..wczoraj nie miałam już kreski a dziś jest znowu ..jadę na betę właśnie lekarz mówił że torbiele endometrialne mogą dawać też lekkie zabarwienie testów..także mam nadzieję że się nie odnowiły
Dam na pewno czekam w kolejce już godzinę. Strasznie dużo ludziTrzymam kciuki ! Daj znać !!
I jak tam ❤?Dam na pewno czekam w kolejce już godzinę. Strasznie dużo ludzi