pannadziewanna
Fanka BB :)
U mnie nic nowego. Już zaczyna mi się plamienie więc @ za rogiem ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak trzymaj walka będzie wygraną zobaczysz :*Ja w tym miesiącu za namową męża korzystam z testów owulacyjnych i wygląda na to że ten główny pik wychodzi wcześniej (korzystam z testów które pokrywały mi się z monitoringiem).
Chciałam odpuścić no ale mój mąż powiedział że walczymy i myślimy pozytywnie że mam się uda, motywuje mnie i pilnuje witamin, codziennie owoce i orzechy wcinamy i powiem wam że jest po prostu niesamowity.
Ja po piku dzień, dwa i trzy dni po staram się codziennie żeby nie umknęłoTrochę się pogubiłam, testy robione kolejno o stałej wieczornej porze. Dzisiejszy jest jaśniejszy czyli co mnie trochę zaskoczyło bo myslalam że dziś kreska będzie jeszcze ciemniejsza i będzie pik a tu tak wcześnie wypadły mi te dni.
Dziewczyny pytanie kiedy po piku współżyjecie ?
Cześć kochana trzymam kciuki by szybko się udało czy laparo coś wykazała?Cześć dziewczyny !
Jestem nowa na forum Laparoskopię miał 8 tygodni temu i lekarz przepisał mi vissane na 2 cykle..za.7 dni mam dostać okres i potem już zaczynamy ponownie starania (wcześniej 2 lata nieudanych prób i jedna ciąża biochemiczna )
Tak miałam na USG torbiel duża ok 7cm na prawym jajniku (skierowanie do usunięcia cały jajnik)i na lewym czynnościowa 4 cm. Ca125 było 450! Ale Roma złośliwości 1% więc lekarz od razu powiedział że to endometrioza. I faktycznie wyniki histopat wyszło że endometrioza. Doktor ocalil dwa jajniki ,usunął zrosty i uwolnił jajniki(były zrośnięte to siebie z tyłu macicy wczesniej kilku ginekologów mówiło że taka natura moja a to że.mdleje z bólu to normalne bo okres ma boleć po laparoskopii poetsszy raz od 14 lat nie miałam żadnego bólu miesiączkowegoCześć kochana trzymam kciuki by szybko się udało czy laparo coś wykazała?
Endo którego stopnia? Super że tak się to skończyło teraz tylko działaćTak miałam na USG torbiel duża ok 7cm na prawym jajniku (skierowanie do usunięcia cały jajnik)i na lewym czynnościowa 4 cm. Ca125 było 450! Ale Roma złośliwości 1% więc lekarz od razu powiedział że to endometrioza. I faktycznie wyniki histopat wyszło że endometrioza. Doktor ocalil dwa jajniki ,usunął zrosty i uwolnił jajniki(były zrośnięte to siebie z tyłu macicy wczesniej kilku ginekologów mówiło że taka natura moja a to że.mdleje z bólu to normalne bo okres ma boleć po laparoskopii poetsszy raz od 14 lat nie miałam żadnego bólu miesiączkowego
Cześć :-) To trzymam kciuki żeby szybko się udało Ja laparoskopie miałam 11 marca, udrożnili więc działamy do sierpnia jeśli się nie uda podjedziemy do iui.Cześć dziewczyny !
Jestem nowa na forum Laparoskopię miał 8 tygodni temu i lekarz przepisał mi vissane na 2 cykle..za.7 dni mam dostać okres i potem już zaczynamy ponownie starania (wcześniej 2 lata nieudanych prób i jedna ciąża biochemiczna )