reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania pa laparo

Witam w kolejnych dniach cyklu? Jak mijaja? Ja dzis mam bol glowy ale od 3 dni dzialam bo sluz plodny mam chociaz to dopiero 10 dc, a jak u Was?
dzialacie czy czekacie, czy przekladacie na nastepny cykl?
pozdrawiam piatkowo 😁
U mnie kończy się @ więc dzisiaj zaczynamy ;)

reklama
Cześć :) Jestem po laparo i wszystko okej płyn ładnie przepłynął teraz nic tylko się starać 💪no i jak oczyścić głowę ? Czuje strach że może się nie udać i takie głupie myśli mam.

Cześć :) Jestem po laparo i wszystko okej płyn ładnie przepłynął teraz nic tylko się starać 💪no i jak oczyścić głowę ? Czuje strach że może się nie udać i takie głupie myśli mam.
Ja również widzę wszystko w czarnych barwach. Takie już jesteśmy, ale co się dziwić po tylu niepowodzeniach

Ja niestety tez czuje dola bo chyba ten cykl poszedl na marne- jakos dziwnie szybko mialam owulacje( jak wogole byla) niestety nie bylam u gina wiec sama tak czuje i przeczucia mam pesymistyczne
oj szkoda ,ze tak ciezko z tym wszystkim ,a u mnie tez po laparo mija w marcu 5 cykl niestety😔🥺😢

Cześć dziewczyny, macie doświadczenia dot laparo/histeroskopii? W którym cyklu starań po się udało? I jakie były wasze diagnozy?
Witam,

Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży 🙂 OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.

Witam,

Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży 🙂 OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.
To gratuluje🥰 moze i nam sie uda- dajesz nadzieję...
ps. A co przyjmowalas? Jakie tableteczki?

Zaraz za stara bede, dobrze ze mam juz corki ( blizniaczki) ale zaszlam z nimi w 3 cyklu staran a teraz od 5 lat nic i niby endo bylo przyczyna bo zrosty po cesarce sie mogly pomawic,ale cholerka mnie bierze bo jak mowisz wszystkie wokolo zachodza a ja nic☹️
A miałaś stymulacje? Bo skoro bliźniaczki 😁 Ja jestem po laparo i stymulacji 2 cykli. Ostatnio na monitoringu moja gin stwierdziła, że przesttmulowałyśmy jajniki. Oba pięknie pracowały. W dzień spodziewanej @ zrobiłam test i wyszło, że jestem w ciąży. W czwartek mam wizytę i teraz nie wiem ile fasolek mogę się spodziewać 😜

reklama
Nie -zaszlam bez niczego- tylko kwas foliowy🙃
a blizniaczki byly dla mnie zaskoczeniem bo to dwu jajowe- wiec dwa pecherzyki dominujace byly i to byl dla mnie szok🤪
a teraz staram sie i ciezko to idzie

Ostatnia edycja:
Do góry