Hankaa
Fanka BB :)
Na pewno jutro się dowiem co dalejTo zapytaj lekarza z ciekawosci bo powinien jakies zalecanie dac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jutro się dowiem co dalejTo zapytaj lekarza z ciekawosci bo powinien jakies zalecanie dac
Aaaa szwy mi właśnie odpadłyTo zapytaj lekarza z ciekawosci bo powinien jakies zalecanie dac
Jak tam po wizycie??Na pewno jutro się dowiem co dalej
Hej. Ogólnie nie było przwciwskazań by się starać od razu. Jeśli się czujesz dobrze , nie masz plamień ani nic to to do dzieła! Ja osobiście czułam się źle, bolał mnie brzuch i niestety dopiero po dwóch tygodniach się zdecydowałam na współżycie.Hey dziewczyny, w poniedziałek miałam laparoskopie diagnostyczna z histeroskopia i drożnością jajowodów. Nic nie wykazała.
Powiedzcie mi, kiedy zaczęłyście współżyć po zabiegu?
Jak ogólnie czujecie się po?
Mi lekarz powiedział żeby odczekać żeby się zagoiło wszystko. Na wizycie byłam ok 2 tyg po i mówił że już można. Myślę że u ciebie jak była diagnostyka tylko to spokojnie kiedy się tylko poczujesz na siłach.Hey dziewczyny, w poniedziałek miałam laparoskopie diagnostyczna z histeroskopia i drożnością jajowodów. Nic nie wykazała.
Powiedzcie mi, kiedy zaczęłyście współżyć po zabiegu?
Jak ogólnie czujecie się po?