reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania pa laparo

reklama
Ja tez ciekawa jestem🙂
u mnie 7 dc a juz sluz plynie... moze to po tym ACC bo bralam na lepszy sluz... zobaczymy

No ja po wizycie ;) ogólnie sytuacja wygląda tak, endometrioza 2stopnia - nie ma konkretnych zaleceń, mam suplementowac Wit d3 i kwas foliowy. Starania naturalne do pół roku, jeśli się nie uda, iui stymulowana ganotropinami. Ogólnie lekarz nie chce i nie widzi powodu by robić in vitro.. dodatkowo badamy immunologię bo podobno przy endometriozie często jest zachwiana, dzisiaj zrobiłam już badanie KIR, jeśli wyjdzie źle mąż będzie robił HLAc. REASUMUJĄC, DZIALAMY ❤️❤️❤️

Hey dziewczyny, w poniedziałek miałam laparoskopie diagnostyczna z histeroskopia i drożnością jajowodów. Nic nie wykazała.
Powiedzcie mi, kiedy zaczęłyście współżyć po zabiegu?
Jak ogólnie czujecie się po?

Ja mialam wskazanie, zeby gdzies tydzien poczekac i jak beda dni plodne zaczac dzialac😁wiec zaraz jak sie poczulam lepiej a bylo to bardzo szybko moglam zaczac, tylko sie okazalo ze w tym cyklu po laparo nie mialam owulacji( roznie moze byc)a po zabiegu czulam sie super, mialam w czwartek a dzien po juz w domku bylam i tylko troszke brzuch pobolewal ,ale to krotko.

Hey dziewczyny, w poniedziałek miałam laparoskopie diagnostyczna z histeroskopia i drożnością jajowodów. Nic nie wykazała.
Hej. Ogólnie nie było przwciwskazań by się starać od razu. Jeśli się czujesz dobrze , nie masz plamień ani nic to to do dzieła! Ja osobiście czułam się źle, bolał mnie brzuch i niestety dopiero po dwóch tygodniach się zdecydowałam na współżycie.

reklama
Mi lekarz powiedział żeby odczekać żeby się zagoiło wszystko. Na wizycie byłam ok 2 tyg po i mówił że już można. Myślę że u ciebie jak była diagnostyka tylko to spokojnie kiedy się tylko poczujesz na siłach.

Do góry