Ja mam syna, który w listopadzie skończy 9 latNie zaszlam bez niczego- tylko kwas foliowy
a blizniaczki byly dla mnie zaskoczeniem bo to dwu jajowe- wiec dwa pecherzyki dominujace byly i to byl dla mnie szok
a teraz statam sie i ciezko to idzie
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Czy laparo coś wykazała? GratulacjeWitam,
Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.
PCOS i endometrioza.Czy laparo coś wykazała? Gratulacje
Hankaa
Endo którego stopnia?PCOS i endometrioza.
Szczerze to nie wiem, bo nigdy się to nie przewinęło w rozmowie. A w karcie nigdzie nie ma takiej informacji więc nie będę oszukiwać. Chyba że jakieś info z karty może to wskazywać, ale nie wiem któreEndo którego stopnia?
Hankaa
Myślę że tak nie wyczytasz ale to nieważneSzczerze to nie wiem, bo nigdy się to nie przewinęło w rozmowie. A w karcie nigdzie nie ma takiej informacji więc nie będę oszukiwać. Chyba że jakieś info z karty może to wskazywać, ale nie wiem które
MoniB1988
Cześć, powiedz jakie tabletki dostalaś stymulację?Witam,
Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.
clostilbegytCześć, powiedz jakie tabletki dostalaś stymulację?
reklama
Katalinazed
11 dni po laparo i czuje się świetnie Dziewczyny czy po laparo może być owulacja ? Zabieg miałam wykonany w 6 dniu cyklu i według moich obserwacji miałam owulacje. W czwartek idę na kontrole zobaczymy co lekarz powie.Jak tam dziewczyny u Was? Jak samopoczucie?