reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

Witam w kolejnych dniach cyklu? Jak mijaja? Ja dzis mam bol glowy ale od 3 dni dzialam bo sluz plodny mam chociaz to dopiero 10 dc, a jak u Was?
dzialacie czy czekacie, czy przekladacie na nastepny cykl?
pozdrawiam piatkowo 😁
U mnie kończy się @ więc dzisiaj zaczynamy ;)

reklama
Cześć :) Jestem po laparo i wszystko okej płyn ładnie przepłynął teraz nic tylko się starać 💪no i jak oczyścić głowę ? Czuje strach że może się nie udać i takie głupie myśli mam.

Cześć :) Jestem po laparo i wszystko okej płyn ładnie przepłynął teraz nic tylko się starać 💪no i jak oczyścić głowę ? Czuje strach że może się nie udać i takie głupie myśli mam.
Ja również widzę wszystko w czarnych barwach. Takie już jesteśmy, ale co się dziwić po tylu niepowodzeniach

Ja niestety tez czuje dola bo chyba ten cykl poszedl na marne- jakos dziwnie szybko mialam owulacje( jak wogole byla) niestety nie bylam u gina wiec sama tak czuje i przeczucia mam pesymistyczne
oj szkoda ,ze tak ciezko z tym wszystkim ,a u mnie tez po laparo mija w marcu 5 cykl niestety😔🥺😢

Cześć dziewczyny, macie doświadczenia dot laparo/histeroskopii? W którym cyklu starań po się udało? I jakie były wasze diagnozy?
Witam,

Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży 🙂 OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.

Witam,

Laparo miałam w grudniu 2020 r. Miałam 2 cykle stymulowane tabletkami. Obecnie test pokazuje mi, że jestem w ciąży i w czwartek mam wizytę u swojej ginekolożki. Wg miesiączki jutro zacznie się 6 tydzień ciąży 🙂 OD dłuższego czasu staraliśmy się o dziecko.
To gratuluje🥰 moze i nam sie uda- dajesz nadzieję...
ps. A co przyjmowalas? Jakie tableteczki?

Zaraz za stara bede, dobrze ze mam juz corki ( blizniaczki) ale zaszlam z nimi w 3 cyklu staran a teraz od 5 lat nic i niby endo bylo przyczyna bo zrosty po cesarce sie mogly pomawic,ale cholerka mnie bierze bo jak mowisz wszystkie wokolo zachodza a ja nic☹️
A miałaś stymulacje? Bo skoro bliźniaczki 😁 Ja jestem po laparo i stymulacji 2 cykli. Ostatnio na monitoringu moja gin stwierdziła, że przesttmulowałyśmy jajniki. Oba pięknie pracowały. W dzień spodziewanej @ zrobiłam test i wyszło, że jestem w ciąży. W czwartek mam wizytę i teraz nie wiem ile fasolek mogę się spodziewać 😜

reklama
Nie -zaszlam bez niczego- tylko kwas foliowy🙃
a blizniaczki byly dla mnie zaskoczeniem bo to dwu jajowe- wiec dwa pecherzyki dominujace byly i to byl dla mnie szok🤪
a teraz staram sie i ciezko to idzie

Ostatnia edycja:
Do góry