reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szkoda Vinga, że masz juz gości zapowiedzianych, bo dziś jadę do Warszawy i pewnie miałabym Cie gdzieś po drodze:) Daleko od S7 mieszkasz? To chociaż Ci pomacham;-)

Kurczak- Ty ze wszystkim jesteś w połowie tylko z ciążą już na finiszu:)Aniołek musisz popędzić koleżankę;)

reklama
Hejka -
Amelia - no nie powiem, kawał dobrej roboty wykonał, ale musiał przerwać bo pojechaliśmy zawieźć dziada do reklamacji, dzisiaj mam nadzieje że skończy resztę :)

Wasila - Ale Wam fajnie, też bym gdzieś pojechała :) marzy mi się zakopane, ale nie w tym stanie :D, poczekamy aż maluszek będzie na świecie i moe gdzieś wyskoczymy na weekend :) Co do psucia na gwarancji, to pierwszy raz mieliśmy to szczęście (w nieszczęściu) że jeszcze się nie skończyła, z pralką nie mieliśmy już tak kolorowo, przestała działać po 3,5 latach, więc też stosunkowo krótko, taki teraz sprzęt robią.

Vinga
- No taki zjazd byłby fajny, ale faktycznie strasznie jesteśmy rozsiane po tej Polsce :) tez czekam na efekt Twoich malunków na ścianie :)

Kurczak - odebrałam robote :-):-)

Vegas - Fajnie z tym Pepco, u mnie w BB nie ma tego sklepu, a szkoda, też bym czasem zajrzała. Pochwal się bucikami :D wiosna się zbliża, wiec trzeba będzie zakupić jakies nowe "cichobiegi" :-)

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Vinga jak to niewykonalne...może nie z maleńkimi dziećmi ale ja jestem za zorganizowaniem jakiegoś spotkania ... dla chcącego nic trudnego !!!

Amelia a może i nam uda się niebawem spotkać,co? Zapraszam na Inkę :-D

Vegas Młoda pierwszy raz w kinie była kiedy miała 4 latka...baaardzo jej się spodobało !!! Udanego seansu...a na jaką baję się wybieracie ?
Ja do Pepco nie mam szczęścia...wszystko mi się szybko zniszczyło. Ale podobają mi się ich ciuszki...zwłaszcza te maleńkie :happy2:

Czesc Babolce, co ja tu widze, jakies zjazdy sie szykuja a po mnie to kto zajedzie, he? ;) ja dzis wolne sobie z roboty wziela i siedze jeszcze w pizamie ;) Dzieki z gory za kciuki wiem ze bedziecie trzymac :) Vegas- Powiem ci ze moj Alex tez jeszcze nie byl w kinie, jesuuu musimy tez nadrobic ;) a co za butki kupilas?? zakupy ciesza, wiem cos o tym ;) Wasila- szerokosci Aniolek- dobrze ze znalezliscie paragon na odkurzacz, ja zawsze w lodowce trzymam bo niby tusz nie plowieje wtedy ;) Vinga- a co bedziesz sprzatac dla gosci i tak nabrudza ;) a poza tym beda pewnie zachwyceni Gabrysiem i Natem wiec balagan (jesli masz) zejdzie na drugi plan ;) Nie pamietam co mialam jeszcze napisac Wam, odezwe sie jakos w weekend albo po bo remont sypialni zaplanowalam na sobote ale co z tego wyjdzie to nawet najstarsi gorale nie wiedza Buziolki

Wasila całe życie mieszkałam 10m do E7 ;-) teraz zostali tam moi rodzice i siostry więc im możesz pomachać hehe. ja teraz bliżej Płocka mieszkam. ale potem Płońsk oczywiście
Aniołek na pewno fotę cyknę jak będzie skończone :)
Gabryśka cóż za remont?
Dorcia mi tak samo, dlatego w pepco już nic nie kupuję.
ale jaja, Nat lata ze szmatką i podłogę mi myje hhehe

Vinga- remont moze to za duze slowo uzylam, tapety bedziemy nowe klasc ale nasyfi sie oczywiscie wszedzie

Vinga damy rade jak Dorcia pisze ...................... siee zorganizuje :cool2:

Gabryśka - dostosujemy się do Twojej wizyty w PL :) no i udanego mini-remonciku.

Wasila - fajnie to ujęłaś ;] myślę, że powinnam się wyrobić :-) najwyżej Anioł mi dupe skooopie :*

Hej kochane!
Ale sie rozpisalyscie.Nadrobie Was jak wroce do domu bo jestem z mezem w delegacji w Olsztynie.
Zabralam sie z nim na doczepke :D
Buziaki dla wszystkich:*

Heloł, póżniej Was nadrobię bo teraz zbieram się na szoping z moją dzieciarnią, wczoraj jeździliśmy za łazienką i tadammm!! Mam wybrane kafelki :) Kurcze, tylko jak tak policzyliśmy do kupy to 10 tysięcy lekko wyjdzie na ta nasza łazienka :/ Z czego sama robocizna z 4 tysiące...
Teraz na szybko:

ianka gratuluję chłopaka!! Takie małe siusiaki to nie lada wyzwanie na początku, najgorzej jak się osra hehehe :) Ja już się cieszę że mam córę i syna, widzę że u nas przeważają parki ze starszą siostrą i młodszym bratem :)
Wasila póki co decyzja podjęta- nie szczepimy do odwołania, za to plujemy sobie w brodę że ulegliśmy w szpitali i daliśmy zaszczepić przeciwko gruźlicy i wzw b :/ Darować sobie nie mogę że taką krzywdę dziecku zrobiliśmy...
Vinga ja Ci mogę tylko napisać jak ja bym zrobiła, bo lekarz na pewno by powiedział że na głowę upadłam i że skojarzone są bezpieczne. A więc ja bym poprosiła o receptę na Engerix (wzw b), kosztuje około 50 zł, błonica-tężec-krztusiec poprosiłabym o receptę na Infanrix (to jest DTaP, ma oczyszczonego krztuśca), kosztuje około 80 zł, reszta szczepień jak dają w przychodni. Ten zestaw wydaje mi się najrozsądniejszy, a najlepiej to jakby jeszcze w czasie rozłożyć. No i w ogóle coraz więcej lekarzy mówi głośno o tym, że należałoby zaniechać szczepień do 8-9 miesiąca, bo wcześniej to nie ma sensu.
Tylko powtarzam, to są moje wnioski wyciągnięte na podstawie całej masy przeczytanych informacji i oglądniętych filmów nt. szczepień.

Co do Pepco- jestem na NIE jeśli chodzi o ubranka. Jakość tragiczna, już,lepiej kupić za ta samą cenę w promocji w tesco i ma się porządny ciuszek. Kupiłam Neli getry, po jednym praniu za krotkie, ogólnie te ubrania mi śmierdzą i strasznie się do nich zraziłam.

Później ogarnę co naskrobałyście bo aż mi głupio że nie wiem dokładnie jakie tematy na tapecie... Buźka :*

reklama
Vegas to fajnie butki zakupione, wcale nie późno bierzesz Martynkę do kina, mój chrześnik był pierwszy raz w wieku 4 lat i wcale mu się za bardzo nie podobało, ale mam nadzieję że Twoja niunia będzie zachwycona
haha Amelia ale każda wymówka nie jest zła jak się tyłka z kanapy nie chcę podnieść i poruszać się chwilę :-p a może są jakieś bajki krótkometrażowe puszczane w kinie? tak na pierwszy raz, mojej bym musiała zapodać reklamy . A imienia jeszcze brak :( jeju i już muszę myśleć bo tak nie wiem jak się zwracać do niego , u Was jakie imię? nie chwaliłaś się czy skleroza u mnie?
Aniołek Kurczak ale macie fajnie że się widuje na żywca, jeszcze dzieciaczki będą niemal dzień po dniu, no bomba
Aniołek miło ze strony aptekarza, moja szwagierka gdyby stała przed Tobą to by mimo wszystko chciała Cię cofnąć, taka z niej pi...
Wasila trzymam Cię za słowo, jak tylko zacznę jojczeć na swój wygląd proszę mnie tu zlinczować. Miłego wekendu
Vinga wpadajcie do małopolski :) tylko jak ja będę w Polsce no !!! no popatrz jakiego masz skarba pomocnego!
Carla muszę sobie spisać te nazwy szczepionek co podałaś i porównać z tym co moja tu dostała. Jejku 10 tys łazienka hoho to nawet nie chcę wiedzieć ile nam potrzeba na skończenie domu :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry