reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Taaaaa, już jestem w aucie :D:D:D:D:D:D:D jeszcze skocze po drodze po Aniołka i Amelię :D:D:D:D

reklama
Hejka :) Ja dzisiaj Padam na pysk.... już nie mam siły na takie smykanie sie :) u Kurczaka ponad 3 godziny :szok::szok: tak sie zagadałyśmy :) w między czasie zadzwonił mój (miał dzisiaj wolne, więc zapieprzał z porządkami w kuchni :-D:-D) że odkurzacz siadł.... ja pier.... jak to.... ale przyjechałam do domu odnalazłam paragon i karte gwar. no i sru do sklepu bo to granda, żeby 1,5 letni odkurzacz już się popsuł, no a potem zakupy i przed chwilką wróciłam do domku, zjadłam obiado-kolację (mamusine pierogi) no i w końcu mam czas, żeby Was nadrobić.

Ianka - gratuluje udanej wizyty i synusia w brzuszku :D to Roksanka będzie miała braciszka, czas pomyślec nad imieniem :)

Vinga - no to teraz oczy do dokoła głowy, żeby faktycznie jakiejś większej krzywdy nie było.... dobrze, że nie ma zakwasów, widocznie mięśnie nie były bardzo zastane :)

Dorcia - chętnie przyjade na ciasteczka, ale już nie dzisiaj, dość władowałam słodkiego do dupki u Kurczaka :D

Amelia - rozwaliłaś mnie z tym nocnikiem hehe :)

aaaa no i jaki zaszczyt mnie dzisiaj kopnął w aptece, weszłam i stanęłam w kolejce, bylam 3 i jakie było moje zdziwienie jak Pan Farmaceuta poprosił mnie do okienka jako pierwszą....:szok::szok::szok::szok: normalnie do tej pory w to nie wierze, mina ludzi przede mną bezcenna.

Miłego wieczorku.

Kurczak skocz po wszystkie dziewczynki .... wstawiam wodę na herbatkę i czekam !!!

Aniołek...dobrze kochana ...wpadnij jutro...schowam kilka ciasteczek dla Ciebie :-D

Ostatnia edycja:
Kurczak to jak się już rozpędzisz to wpadnij po mnie na mazowsze :-D

dziś sama ogarniam kąpanio/ usypianie!! Nanek już umyty a teraz palulu

Hej Kobietki;-) Dzisiaj opijaliśmy - ja i Mała Picollo, mąż piwkiem, rodzice szampanem, bo mamuśka sobie nowe autko kupiła i była okazja:-) No autko fajne, śliczne, takie w sam raz dla niej, z mężem się przejechaliśmy i jest fajnie:tak: Mama kupiła sobie Dacię Sendero. Czerwoną.
Kupiłam sobie też dziś buty i jestem zadowolona, jak to baba po zakupach hehe:-)

DORCIA o, ciekawa taka wizyta, a może chcą zmienić obecną nianię i na Ciebie wypadnie?:-p Piwko? Mmmm:-p
ANIOŁEK, KURCZAK pączki miałyście może?? Jeeej, ale bym zjadła, chyba jutro popędzę z rana do piekarni:-D
IANKA no właśnie, imię wymyślajcie teraz:-) Czyżby chłopcy na liście przeważali?:-p
GABRYSKA jutro wizyta u gina? Trzymam już teraz kciuki:tak:

Co tam jeszcze, co tam jeszcze........ aaaaa w sobotę jedziemy do kina z Martynką bo Martynka jeszcze nigdy nie była:-p Wiem, wiem, późno, ma już 4 lata, ale w sumie nie było potrzeby wcześniej to się nie jechało:-p

Vegas - też dziś o pepco zahaczyłam :) , wpadłam kupić majty młodej bo leje po gaciach zamiast do nocnika i nie wyrabiam z praniem :) , skusiłam się też na 2 body dla bąbla ale tylko dlatego że były po 6 zł i całe rozpinane :) . Pochwal się butkami :) . Moja chrześnica na ponad 5 lat i całkiem nie dawno pierwszy raz była w kinie , ja zastawiam się czy Majki już nie wziąć ? ciekawe czy by wysiedziała .

Ianka - ja pytam dlatego że też chciałam siostrę dla Majki , ale tak dla siebie wole chłopca :) będzie mi miał kto na starość żarówki wymieniał ;-). Wybraliście już imię ? Na siłowni się nie gada tylko ćwiczy :-D

Aniołek , Kurczak - ładnie to się tak objadać ;)

Dorcia - kurcze aż się zarumieniłam , dziękuję :zawstydzona/y:, moje mieszkanie nie jest takie super :) , jeszcze dużo jest do zrobienia , łazienka aż się prosi o remont , ostatnio robiłam salon i już nie straszy , kuchnia też nie moja ale na razie musi zostać , jak stare masz wszystko jak mebelki nowe są hmm? , jak zwykle przesadzasz ;) . A jeszcze o tych firankach .. ja mam jakieś z ikei gładkie , jeszcze ich nie prałam i nie wiem czy coś z nich zostanie :)

Aniołek - hehe dobre z tym odkurzaczem , mąż musiał się bardzo przykładać do sprzątania :)

Kurczak - to czekam na Was :)

Ostatnia edycja:
Carla - podjęłaś decyzję kiedy szczepić Tomka?

Vegas
- ja też lubię od czasu o czasu kupić coś w Pepco. Moim zdaniem stosunek ceny do jakości jest ok. A wy już kupiliście nowe auto?

Dorcia- nie przesadzaj, Twoje mieszkanie tez jest fajne. Przed remontem możesz zawsze poszukać inspiracji w necie. Ty tez ćwiczysz?:)

Amelia- u mnie też kuchnia i łazienka nie moje, ale żyję z tym już 2,5 roku i się przyzwyczaiłam.

Aniołek- rzeczywiście dzień aktywny:) Chyba w końcu nie musisz sie tak oszczędzać:)Ja na pączki mam ochotę i zamierzamy je z P. robić na Tłusty Czwartek . Dobrze, że sprzęt psuje się w okresie gwarancji, ja to mam zawsze szczęście ze już po:(

Ianka- dla rodzica najważniejsze żeby dziecko było zdrowe. Ja chciałam dwie córeczki, ale ludzie mi współczują:) Prawie każdy mówi - następny będzie chłopiec:)
Ja po porodzie nie chodziłam już na fitness, tylko ćwiczyłam w domu. Będziemy się wzajemnie motywować na forum;)

Kurczak- czas najwyższy na wyprawkę. U mnie skończyło się na posegregowaniu ubranek.

Zegnam sie na weekend. Wyjeżdżamy do znajomych. Akurat moja księżniczka od wczoraj ma muchy w nosie i oby jej przeszło bo jest strasznie nieznośna. Nadużywa słów NIE i JA SIAMA!!!!!!!!!!!!!:no:
Miłego weekendu:)

Vinga jak będę zbierać dziołchy to zahaczę o Mazowsze a co by nie, rzut beretem, obskoczymy raz dwa .....

także Dorcia wychodzi na to, że pierwszy zjazd forumowy wypadł u Ciebie :D

Vegas to miłych wrażeń w kinie :) my już zaliczyliśmy parę razy z Kikusią, ale bez jakiegoś ogólnego szału, może za pierwszym razem.

Wasila - grunt to zacząć :] w zakupach jestem w połowie, w praniu maluszkowych spraw w połowie, w pakowaniu torby też w połowie - teraz znów panuje u mnie niemoc - czekam na kolejne natchnienie. No i miłego weekendu.

Aniołek - Adaś grzecznie wczoraj działał, aż sprzęt się popsuł, znaczy że się przykładał :] ............... aaaaaaa a odebrałaś robotę ? :cool2:

Amelia - te Twoje dolegliwości parę tygodni temu już się nie powtórzyły no nie ?!

reklama
hej hej

ja dziś gości z Anglii będę mieć. sama w domu od 4 rano jestem i od tej godziny też nie śpię, bo najpierw Gabi uskuteczniał swoje stękania... a potem Nataniel po 6 się obudził... także ekstra! jeszcze chałupa do sprzątnięcia została, bo jak gości przyjąć ehhh... masakra!
już nie mogę się doczekać jak pojadę malować rysunki w mieszkaniu :) ciekawe jak będą wyglądać z kolorkiem już. cyknę fotki oczywiście :)

a tak wypada, żeby zjazd forumowy zrobić po środku polski :-D czyli u mnie hehehe. a tak serio, to fajnie byłoby się kiedyś tak spotkać, ale pewnie to nie wykonalne

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry