reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla ja Młodą szczepiłam Infanrix IPV i hib...czyli tym co najgorsze tak ? Pamiętam że kupę kasy szło na te szczepionki. Na szczęście nigdy nic jej nie było,poza miejscowym zaczerwienieniem !
Dasz znać po szopingu co upolowałaś !!!???
Ja uwielbiam ciuszki z Tesco...może też dlatego że nie mam problemów z kupieniem "słoniowych rozmiarów" ciuchów

Samosia trzymam kciuki żebyście wrócili z "wypadu" z doczepką :-D

Ianka to z Małopolski jest nas trzy...ja Ty i Amelia :) A Ty dokładnie ską pochodzisz...sklerozę chyba mam

My wczoraj posiedzieliśmy do 22 ...było naprawdę fajnie...Młody się zmienił i widzę że jego rodzice również !!! Od września Młody idzie do szkoły - ciekawe jak to będzie !??
Było fajnie...na pewno jeszcze powtórzymy takie spotkanko.
Ide ogarnąć bałagan...ciekawe co dzisiaj znajdę pod fotelem ?

Ostatnia edycja:
reklama
Samosia jesteś w moim mieście! Szkoda, że my już w trasie, bo zaprosilabym Cię na kawę!
Jeszcze raz miłego weekendu. Nienawidzę podróżować w ciąży!

Wasila to ty z Olsztyna? myślałam, że tak jak dziewczyny gdzieś ok Krakowa :)

dziś jednak gości nie będzie, zapowiedzieli się na jutro za to

Carla z tego co czytałam to właśnie najrozsądniejsza opcja to te szczepionki co wypisałaś. w następnym tygodniu postaram się porozmawiać z moją lekarką, dobra z niej kobieta i w odróżnieniu od innych nie chce szczepić na siłę. zapytam ją co o tym sądzi

czesc

Dzisiaj net mi dziala i mam nadzieje,ze to mu wejdzie w nawyk.
Za niecala godzinke Moj wroci to wiem jak dlugo bede dostepna.
Powiedzialam mu przez telefon,ze na obiad jest szpinak a on na to "no trudno".
Ale nic to pobreczy i zje.Troche zielonego mu sie przyda.On by oczywiscie,jak kazdy chlop tylko mieso wcinal.Ale na szczescie surowki pozwala sobie wmusic.
Jestem zadowolona bo poprawily mi sie wyniki tarczycy i prolaktyny.Oby to byl staly trend.

IANKA-Gratuluje synka.Parke bedziecie miec,fajnie.

GABRYSKA-ja tez nieco osamotniona geograficznie,chyba tylko ja z Wielkopolski.Ale mysle,ze damy rade dotrzec na zjazd jakby co.

Ostatnia edycja:
Dorcia świetnie że impra udana.

Fuma - gratuluje wyniczków, już mamy jakieś światełko w tunelu :)

Carla - mój mąż fachura Bob Budowniczy - Maniek - jak kto woli :D oj zrobił by Ci łazieneczkę .......

Ja się żegnam weekendowo, do poniedziałku lasencje :*

Kurczak udanego weekendu babeczko !!! Mój chłopina też taka "złota rączka" albo "Zosiek samosiek" jak kto woli !!!

Fuma cieszę się że wyniki się poprawiły... trzymam kciuki żeby to był wielki milowy krok do II !!!

hej , ja to bym się do jakiegoś SPA wybrała , mężów z dziećmi trzeba zostawić i się zgadać kiedyś :-) na relaks , tylko poczekajcie jak urodzę i się trochę wylaszcze :)

Wasila - udanego wypadu, a Ty skąd jesteś ? aa doczytałam że z Olsztyna :)

Kurczak - pytasz o plamienia ? jak tak to nie , jednorazowe było .

Vinga - czekam z niecierpliwością na fotki :)

Dorcia - inki nie pijam ale dziękuję , musimy się umówić kiedyś :), Ianka jest z Tarnowa

Carla -
jakie płytki wybrałaś ? no ceny powalają , ja na swoją naliczyłam ok 15 tyś , masakra !

Ianka - u nas Adaś będzie , nie musiałam myśleć bo mąż już dawno wybrał . Kiedy będziesz w Polsce ? to do Dorci wbijemy :-)

Fuma - super że wyniki są dobre :)

Wiecie co , męczy mnie moja nieporadność , a to dopiero 4 miesiąc , normalnie strasznie szybko się męczę , po zakupach mam już dość , ostatnio dużo latam po urzędach i te kolejki mnie dobijają , cza stać a mnie rypie tak w kręgosłupie że nie wyrabiam , chyba sobie kupię krzesło składane , takie wiecie jak pielgrzymi mają hehe , małą do auta ledwo co wsadzam , i jeszcze ona nie współpracuje ze mną i muszę latać za nią , słabo mi i strach tym autem jeździć ,do tego ciągle wymiotuje , ech …. to sobie ponarzekałam :)

ehhh dopiero 18 a już sił brak, wymęczyły mnie te moje dzieci.... a gdzie jeszcze do 20...

Amelia współczuję tych wszystkich dolegliwości :( to są rzeczy ciążowe za którymi nie tęsknię
Kurczak mój też jak Maniek złota rączka hehe, praktycznie sam wyremontował mieszkanie i jeszcze teraz meble sam robi :tak: pracoholik z niego
Fuma super że wyniki się poprawiły :) &&&&

Hej laski !!!

Sorry za nieobecność, melduję, że żyję ;) Ja pierdziu jakoś Was doczytałam, ale za to nic już nie pamiętam ;]

Samosia macham też do Ciebie !!!]

Ianka gratuluję chłopca ;)

Tesiak jeszcze raz gratuluję córeczki ;)

A oto nasza tabelka :D

Carla30.10.2013chłopiecTomasz
Vinga8909.01.2014chłopiecGabriel
Tesiak13.02.2014dziewczynkaAnia
1.AniołekBB08.04.2014dziewczynkaJulia
2.Kurczak!11.04.2014chłopiecKarol
3.Wasila09.05.2014dziewczynkaZosia
4.Venna15.06.2014
5.Vegas20.06.2014dziewczynkaZosia
6.Ianka14.07.2014chłopiec
7.Amelia.02.08.2014chłopiecAdaś

reklama
Amelia...trzeba się spotkać...po prostu trzeba !!! A jak nie Inka to świeżo wycisniety soczek może Cię skusi ?
Nadal Cię męczą wymioty ??? Nic nie pomaga ?
Narzekaj ile potrzebujesz ... szkoda że nie mogę pstryknąć palcami i niech te dolegliwości idą do ciężarnej która ich wypatruje !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry