Vinga to na Dzień Babci, jak będzie w terminie to piękny prezent
Vegas ostatecznie właśnie myśle, nie ważne co byle szczęsliwie donosić i urodzić zdrowe dzieciątko. Moja Córa to Karolina - ostatecznie trafiła do Niej dobra argumentacja, a Panią w przedszkolu mówi, że jej braciszek będzie miał na imię Lolek lub Kudłaty (niestety), natomiast mój uparł się wręcz, na Karola, jak czytałam zdrobnienia do imienia Karol, okazało się, że Lolek jest właśnie zdrobnieniem do tego imienia, nawet tak mówili na naszego Papieża, a z dwojga złego lepszy Lolek niż Kudłaty
- no i okazało się, że Córa i Mąż myślą o tym samym imieniu i temu nie protestuje, ale ostatecznie jakoś mi to nie siada: Karol i Karolina - ale ja za to, nie mam żadnego pomysłu jak pisałam, więc się poddaję a czas jeszcze pokaże .....
) super że czujesz się juz lepiej !
Dorcia trzymamy w takim razie kciuki za nowy cykl, mocno mocno, a o fluidkach będę pamiętać
Ianka daj Córci szansę może na kolejnych i jeszcze kolejnych zajęciach skuma cha-chę, chociaż w tym wypadku jako jedyna chodząca będzie ciężko, a możesz wybrać inną grupę?
Carla no to się córci spieszyło, to przy takim obrocie sprawy można stwierdzić, że Tomek się zasiedział, no ale coś się konkretniejszego zaczyna już dziać, więc to kwesta kilkunastu-dziesięciu godzin i po sprawie - oby
)
Gabryśka słuchaj forumowych cioć, póki @ nie ma jest nadzieja !
Fumafoch oby wyniczki były eleganckie :*
Ja dziś zawalczyłam z pościelą i łożem, wysprzątałam wszystko od A do Z - teraz cierpię, ale zapachy świeżości .... warto było się poświęcić .... za to przez tego mojego mięśniaka każda taka akcja to wyczyn, więc będę odpoczywać teraz przez 1,5 dnia
)
Okna mi Chłopina pomyje, firany popierze więc można się byczyć !
Synuś zaczyna odzywać się w miarę o stałych porach, kręci się, raz jest na górze raz na dole, ale za niedługo mu się skończy ta swoboda